Za pár měsíců začíná plavková sezóna, a pokud se vám nedaří zhubnout především na břiše a stehnech, musíme vás uklidnit, nejste v tom sami. Tyto partie jsou ve shazování a tvarování nejobtížnější. Pokud se opravdu rozhodnete s nimi něco dělat, vždy musíte myslet na komplexnost. To znamená, že kromě pohybu, dobré a vyvážené stravy nesmíte zapomínat ani na dostatek tekutin. Abyste z těla vyplavili škodlivé látky a nastartovali lymfu, je dobré kromě vody pít i jiné tekutiny. Zapovězen je alkohol i slazené nápoje, ideální jsou bylinkové čaje jako doplněk a základem voda ochucená bylinkami nebo ovocem či zeleninou.

Pět ingrediencí

Vyzkoušejte tukožroutský nápoj, který vám pomůže nastartovat zdravý hubnoucí proces. Nemusíte ho složitě shánět ani objednávat, připravíte si ho doma snadno a hlavně rychle. Budete potřebovat pouze pět ingrediencí: 2 citrony, 10 lístků máty, asi 3 centimetry celého zázvoru, půlku salátové okurky a 850 ml vody. Citron dobře omyjte a nakrájejte na plátky, zázvor oloupejte a nastrouhejte najemno. Vhoďte do džbánu, přidejte mátové lístky a zalije vodou. Džbán zakryjte a nechte louhovat do druhého dne.

Štíhlý pas

Připravený nápoj pijte ráno nalačno, sklenici před hlavním jídlem, a pak jednu po večeři, vždy čtyři dny po sobě. Poté čtyři dny vynechejte a zase pokračujte dál. Po dvou týdnech byste měli na sobě pociťovat změny - štíhlejší pas, splasklé břicho a úlevu, pružnější pokožku na stehnech. Neměli byste také tolik zadržovat vodu, což se projeví zejména na stehenních partiích.

Dodržujte režim

Samozřejmostí během popíjené tukožroutského nápoje je pravidelný pohyb doplněný cvičením, vyřazení jednoduchých cukrů, uzenin, paštik a polotovarů. Dobré je i mírně omezit bílou mouku, stačí když si zařadíte nějaké dny zcela bez mouky. Zvyšte příjem zeleniny, bílého masa, čerstvých produktů. Neméně důležitý je kvalitní a dostatečný spánek. Pokud chcete skutečně se svou postavou něco udělat, odbourejte stres a shon, které jsou největšími nepřáteli zdravého hubnutí.

Související články

Zdroje: yumzen.com, jakzdrave.cz