Každý z nás si uvědomuje, že stárnutí je nevyhnutelný proces. Ovšem i tato fáze života se dá zvládnout s lehkostí a šarmem. Samozřejmě nikoho netěší první příznaky, jako je třeba postupně zhoršující se zdraví, vrásky či šedivé vlasy. Všichni chceme být stále fit a krásně vypadat, což je tak trošku trendem dnešní doby. Udržet si zdravý a svěží vzhled co nejdéle lze díky zdravému životnímu stylu. K tomu vám pomůže i konzumace určitých potravin. Poradíme vám osvědčený a léty prověřený přírodní životabudič, který vám k tomu dopomůže. Po jeho pravidelném užívání se budete cítit plní energie, vaše pokožka bude vypadat zdravěji a zlepší se i kvalita vašich vlasů. K jeho přípravě vám postačí jen několik ingrediencí.

Stačí čtyři ingredience a pravidelnost

  • 200 gramů lněného oleje
  • 4 střední citróny
  • 3 malé stroužky česneku
  • 1 kilogram medu

Jak vyrobit elixír mládí

Pečlivě oloupejte citróny i česnek a nakrájejte obojí na malé kousky. Takto připravené ingredience vložte do mixéru a s postupným přiléváním lněného oleje mixujte tak dlouho, až vám vznikne jemná hladká směs. Pak už stačí jen pečlivě vmíchat všechen med. Takto připravenou směs dejte do skleněné nádoby, dobře uzavřete a nechte v chladu na několik hodin uležet.

Použití je snadné

Výsledný lék je nejlepší konzumovat před každým hlavním jídlem, tedy před snídaní, obědem a večeří. Vždy si dopřejte 1 polévkovou lžíci, a to třikrát denně. Jednotlivé dávky nezapomínejte přesně a pravidelně užívat. A jedno důležité upozornění! Nepoužívejte při výrobě ani při podávání léčebné směsi žádné kovové předměty. Snadno by totiž zničily velkou část vitamínů a zdraví prospěšných látek, což by byla škoda. Kovový nůž v mixéru asi ničím jen tak nenahradíte, ale při krájení a konzumaci alespoň vyměňte nůž a kovovou lžíci za nástroje vyrobené ze dřeva nebo plastu.

Má to smysl

Tento po domácku vyrobený lék je velmi přínosný. Stárnutí sice nezastaví, ale zcela určitě zmírní jeho projevy. Chcete dosáhnout opravdu nejlepších výsledků? Vydržte a užívejte směs pravidelně každý den, a to minimálně po dobu dvou týdnů. Výroba je nejen velmi jednoduchá, ale bonusem jsou levné a lehce dostupné ingredience. Takže vám nestojí v cestě nic, abyste se cítili stále mladí a vitální.

Zdroje: www.vitalitis.cz, www.prozeny.blesk.cz, www.thedailymeal.com