Zdroje: www.rehabilitace.info, varimedobroty.cz

Hubněte chytře a pomalu

Hledáte rychlý způsob jak zhubnout? Nehledejte! Rychlé hubnutí je také zaručená cesta k několika kilům navíc. Obávaný jojo efekt je pro tělo vlastně přirozený, jelikož organismus co nejrychleji potřebuje ztrátu na váze dotáhnout a nejlépe se ještě nachystat na případné další „strádání“.

Právě čaj ze skořice a bobkového listu se pro takové rychlé shazování hodí, ale opravdu není vhodné nechat se k takové redukční dietě zlákat. Použijte čaj ze skořice a bobkového listu chytře. Podpořte pomalé hubnutí dostatkem pohybu i správným pitným režimem, do kterého zahrnete tento čaj.

Jak organismu pospívá skořice

Skořice podporuje trávení a látky v ní obsažené snižují chuť k jídlu, reguluje hladinu krevních cukrů a ovlivňuje také to, jak tělo pracuje s inzulínem. Skořice je skvělý podpůrný prostředek při redukční dietě z mnoha důvodů. Napomáhá také ke zdravému odvodnění, reguluje hladinu cholesterolu a co bývá největším lákadlem při hubnutí, významně urychluje hubnutí především v oblasti břicha.

Proč je bobkový list zajímavý?

Podívejte se na toto krátké video:

Zdroj: Youtube

Také bobkový list působí pozitivně na organismus, a to velmi podobně jako skořice. Také reguluje krevní cukry, podporuje fungování zažívacího systému i vyprazdňování.

Skořice a bobkový list jsou proto ideální kombinací, která vám rychle vrátí pocit ploššího bříška. Není to však tím, že bychom hubnuli přes noc, ale spíš pročištěním střev, odvodněním a protinadýmavému účinku obou druhů koření.

Čaj ze skořice a bobkového listu

Ideálním poměrem by mělo být 5 bobkových listů a 2 celé tyčinky skořice povařené 5 minut v jednom litru vody. Čaj se doporučuje užívat každé ráno, a pak znova během dne po každém jídle.

Související články