Jaká vlastnost je typická pro vaše znamení?

Beran (21. březen - 20. duben)

Berani překypují energií, ale stejně tak jsou tvrdohlaví. Jsou spontánní a život je pro ně radost. Jsou rození vůdci, kteří vždy chtějí vyhrát.

Býk (21. dubna – 20. května)

Býci touží být za každou cenu úspěšní, což příliš nekoresponduje s další jejich vlastností – pohodlností. Tyto věci nejdou k sobě. Navíc nezapomínají a jsou skrblíci. Nemyslíte?

Blíženci (21. května – 20. června)

Blíženci jsou již podle názvu rozdvojení. Lidé je mají rádi, ale tito lidé mají často problém sami se sebou. Milují samotu a jsou pevní v kramflecích.

Rak (21. června – 22. července)

Raci jsou velmi nedůvěřiví a dlouho trvá, než si je skutečně získáte. Pak jsou ale velice věrní. Dokáží naslouchat, jsou empatičtí a chápaví.

Lev (23. července – 22. srpna)

Lvi jsou jako králové zvířat velmi sebevědomí. Chtějí být obdivováni, a když nejsou, jsou frustrovaní. Pokud se zamilují, pro svou vyvolenou udělají cokoli.

Panna (23. ledna – 22. září)

Pro Panny je charakteristická inteligence. Jsou velmi komunikativní a potřebují, aby vše mělo svůj pořádek a řád. Jsou perfekcionisté a mají smysl pro pořádek. Nesnášejí kritiku a jsou vztahovační. Na své okolí mají vysoké nároky.

Váhy (23. září – 22. října)

Přemýšlivé váhy se snaží vždy najít kompromis a rovnováhu. Nemají rády hádky a vždy se snaží najít řešení smírem. Drží se v pozadí a nerady se projevují nebo dávají nahlas najevo svůj názor.

Štír (23. října – 22. listopadu)

Štíři jsou velmi emocionální a často nevyrovnaní, takže na okolí působí tajemně. Jdou si tvrdě za svým cílem, ale když ho dosáhnou, už je nezajímá. Podobně to mají i v lásce, zejména muži. Jsou velmi cílevědomí a přelétaví.

Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Dobrodružní a společenští Střelci nesnáší svázanost. Svoboda je pro ně nade vše. Jsou středem pozornosti, milují zábavu a nikdy ji nezkazí. Dokážou ale být velmi naivní, věří lidem, a mají sklony k materialismu a snobství.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Kozorozi všechno schraňují a shromažďují. A stejně jako Panny, ve všem potřebují mít systém. Jsou pohodlní a neradi se přizpůsobují.

Vodnář (20. ledna – 19. února)

Nezávislí Vodnáři mají schopnost rychlého úsudku. Jsou inteligentní a tvořiví. Často jsou to originální umělci, kteří přetvářejí své okolí. Snaží se být nezávislí, což někdy jejich okolí odrazuje.

Ryby (19. února – 20. března)

Přátelské Ryby bývají často jinými znamení zneužívány. Lidé je milují, jsou společenské, i když často tiché a introvertní. Jejich základní vlastností je citlivost a hravost.

Zdroje: www.horoscopelogy.com, www.fajntip.cz, themindsjournal.com