Černý kořen je zázračnou potravinou. Jak jej pěstovat a připravit v kuchyni
×
REKLAMA

černý kořen
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Černý kořen je trvalka, ale pro sklizeň se pěstuje v jednoletých kulturách.
Zdroj: Svetlana Monyakova / Shutterstock.com

Černý kořen připravujeme podobně jako chřest.
Zdroj: Heike Rau / Shutterstock.com

Čerstvě sklizený černý kořen.
Zdroj: Peter Zijlstra / Shutterstock.com

Šťáva, která vytéká z kořene je hořká, musí se omýt.
Zdroj: Shutterstock.com / Bernd Juergens

ryba v šunkové rolce se salátem a černým kořenem
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

obrázek z archivu ireceptar.cz
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

černý kořen
Zdroj: Archiv ireceptar.cz

černý kořen zvaný hadí mord španělský
Zdroj: Shutterstock.com / Patrycja Nowak

černý kořen, méně známá avšak výtečná zelenina
Zdroj: Shutterstock.com / iMarzi