iReceptar.cz
2/14
Pinterest
Facebook

„Chléb má zpívat,“ říká Jan Kreps o pečení chleba ze žitného kvásku

×
REKLAMA
ředění kvasu

ředění kvasu

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

obrázek z archivu ireceptar.cz

obrázek z archivu ireceptar.cz

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

zaděláno

zaděláno

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

domácí chleba

domácí chleba

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

k pečení chleba stačí obyčejná mouka

k pečení chleba stačí obyčejná mouka

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

obrázek z archivu ireceptar.cz

obrázek z archivu ireceptar.cz

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

obrázek z archivu ireceptar.cz

obrázek z archivu ireceptar.cz

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

upečeno

upečeno

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

chleby nařežeme a dáme péct

chleby nařežeme a dáme péct

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

kynutí

kynutí

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

obrázek z archivu ireceptar.cz

obrázek z archivu ireceptar.cz

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

kvas se semeny

kvas se semeny

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

kvásek ve sklenici

kvásek ve sklenici

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

chlebový kvásek

chlebový kvásek

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

ředění kvasu
obrázek z archivu ireceptar.cz
zaděláno
domácí chleba
k pečení chleba stačí obyčejná mouka
obrázek z archivu ireceptar.cz
obrázek z archivu ireceptar.cz
upečeno
chleby nařežeme a dáme péct
kynutí
obrázek z archivu ireceptar.cz
kvas se semeny
kvásek ve sklenici
chlebový kvásek