iReceptar.cz
1/15
Pinterest
Facebook

Jak pěstovat kdouloň a jak využít voňavé kdoule?

×
REKLAMA
Kdouloň (Cydonia)

Kdouloň (Cydonia)

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

květy kdouloně

květy kdouloně

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Z kdoulí se připravuje oblíbená marmeláda.

Z kdoulí se připravuje oblíbená marmeláda.

Zdroj: Ana Photo / Shutterstock.com

kdoule: málo známé avšk velmi zajímavé ovoce

kdoule: málo známé avšk velmi zajímavé ovoce

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Kdoule patří k méně známému ovoci.

Kdoule patří k méně známému ovoci.

Zdroj: Kamila Procházková / Foto

kdoule

kdoule

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

kdoule

kdoule

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Kdoulová marmeláda má skvělou vůni, chuť, barvu i konzistenci

Kdoulová marmeláda má skvělou vůni, chuť, barvu i konzistenci

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

zapečená kdoule

zapečená kdoule

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Kdoule jsou přímo stvořené k výrbě ovocného želé

Kdoule jsou přímo stvořené k výrbě ovocného želé

Zdroj: Shutterstock.com / hlphoto

Kdoulový rosol je lahodný a voňavý

Kdoulový rosol je lahodný a voňavý

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Kdoulové bonbony

Kdoulové bonbony

Zdroj: Kamila Procházková / Foto

Kdoulové bonbony

Kdoulové bonbony

Zdroj: Kamila Procházková / Foto

Kdoule jsou výjimečné především svou vůní

Kdoule jsou výjimečné především svou vůní

Zdroj: Shutterstock.com / Del Boy

Kdouloň podlouhlá - plody

Kdouloň podlouhlá - plody

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Kdouloň (Cydonia)
květy kdouloně
Z kdoulí se připravuje oblíbená marmeláda.
kdoule: málo známé avšk velmi zajímavé ovoce
Kdoule patří k méně známému ovoci.
kdoule
kdoule
Kdoulová marmeláda má skvělou vůni, chuť, barvu i konzistenci
zapečená kdoule
Kdoule jsou přímo stvořené k výrbě ovocného želé
Kdoulový rosol je lahodný a voňavý
Kdoulové bonbony
Kdoulové bonbony
Kdoule jsou výjimečné především svou vůní
Kdouloň podlouhlá - plody