iReceptar.cz
1/21
Pinterest
Facebook

Zavařování v myčce na nádobí je jednoduché. Stačí dodržet základní pravidlo

×
REKLAMA
Na začátku zavařování by měla být důkladná sterilace sklenic a víček.

Na začátku zavařování by měla být důkladná sterilace sklenic a víček.

Zdroj: Eurybia / Shutterstock.com

Zavařování okurek, jeden z letních rituálů zahrádkáře

Zavařování okurek, jeden z letních rituálů zahrádkáře

Zdroj: Shutterstock.com / Alliance

Zavařené ovoce potěší v zimě

Zavařené ovoce potěší v zimě

Zdroj: Jenn Huls/ Shutterstock.com

Myčka je výborná na dokonalé vymytí sklenic pro dětské přesnídávky.

Myčka je výborná na dokonalé vymytí sklenic pro dětské přesnídávky.

Zdroj: ARTYOORAN / Shutterstock.com

K zavařování můžeme použít i dostatečně velký klasický hrnec, sklenice vypodložíme utěrkou.

K zavařování můžeme použít i dostatečně velký klasický hrnec, sklenice vypodložíme utěrkou.

Zdroj: Jan_Mach / Shutterstock.com

Tvar košů v myčkách není pro ukládání plných zavařovacích sklenic optimální.

Tvar košů v myčkách není pro ukládání plných zavařovacích sklenic optimální.

Zdroj: Andrey_Popov /Shutterstock.com

Domácí zavařování do recyklovaných sklenic

Domácí zavařování do recyklovaných sklenic

Zdroj: zarzamora / Shutterstock.com

Ve sladkokyselém nálevu můžeme uchovat také houby.

Ve sladkokyselém nálevu můžeme uchovat také houby.

Zdroj: Lyudmila Mikhailovskaya / Shutterstock.com

Zavařovací sklenice umyjeme v myčce programem s nejvyšší teplotou.

Zavařovací sklenice umyjeme v myčce programem s nejvyšší teplotou.

Zdroj: Tagwaran / Shutterstock.com

Čisté sklenice chráníme před případným znečištěním.

Čisté sklenice chráníme před případným znečištěním.

Zdroj: Orehova / Shutterstock.com

Ovoce i zeleninu zavaříte na sto způsobů

Ovoce i zeleninu zavaříte na sto způsobů

Zdroj: monticello / Shutterstock.com

Nálevka se širokým hrdlem usnadní plnění zavařeniny do skleniček. Nemusíte se pak bát znečištění hrdla.

Nálevka se širokým hrdlem usnadní plnění zavařeniny do skleniček. Nemusíte se pak bát znečištění hrdla.

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

čistota je při zavařování důležitá

čistota je při zavařování důležitá

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Domácí zavařování šetří peníze i zdraví

Domácí zavařování šetří peníze i zdraví

Zdroj: Shutterstock.com / Alliance

Perfektně připraveno na zavařování

Perfektně připraveno na zavařování

Zdroj: wsf-s / Shutterstock.com

Dobře zavařené sklenice vydrží po celou zimu

Dobře zavařené sklenice vydrží po celou zimu

Zdroj: Alliance Images / Shutterstock.com

Speciální hrnec na zavařování je užitečný

Speciální hrnec na zavařování je užitečný

Zdroj: B Brown / Shutterstock.com

V zimě vám zavařeniny připomenou léto

V zimě vám zavařeniny připomenou léto

Zdroj: Zakhar Mar / Shutterstock.com

zavařovací hrnce

zavařovací hrnce

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Sezóna zavařování začíná většinou třešněmi a jahodami

Sezóna zavařování začíná většinou třešněmi a jahodami

Zdroj: Chamille White/ Shutterstock.com

Domácí zavařování je stále populárnější

Domácí zavařování je stále populárnější

Zdroj: Nagy-Bagoly Arpad / Shutterstock.com

Na začátku zavařování by měla být důkladná sterilace sklenic a víček.
Zavařování okurek, jeden z letních rituálů zahrádkáře
Zavařené ovoce potěší v zimě
Myčka je výborná na dokonalé vymytí sklenic pro dětské přesnídávky.
K zavařování můžeme použít i dostatečně velký klasický hrnec, sklenice vypodložíme utěrkou.
Tvar košů v myčkách není pro ukládání plných zavařovacích sklenic optimální.
Domácí zavařování do recyklovaných sklenic
Ve sladkokyselém nálevu můžeme uchovat také houby.
Zavařovací sklenice umyjeme v myčce programem s nejvyšší teplotou.
Čisté sklenice chráníme před případným znečištěním.
Ovoce i zeleninu zavaříte na sto způsobů
Nálevka se širokým hrdlem usnadní plnění zavařeniny do skleniček. Nemusíte se pak bát znečištění hrdla.
čistota je při zavařování důležitá
Domácí zavařování šetří peníze i zdraví
Perfektně připraveno na zavařování
Dobře zavařené sklenice vydrží po celou zimu
Speciální hrnec na zavařování je užitečný
V zimě vám zavařeniny připomenou léto
zavařovací hrnce
Sezóna zavařování začíná většinou třešněmi a jahodami
Domácí zavařování je stále populárnější