iReceptar.cz
1/8
Pinterest
Facebook

Velikonoční menu z kopřiv: polévka s fritátovými nudlemi a kuře s nádivkou

Čerstvě sklizené mladé kopřivy.

Čerstvě sklizené mladé kopřivy.

Zdroj: Kamila Procházková

Fritátové nudle polévku ozdobí.

Fritátové nudle polévku ozdobí.

Zdroj: Kamila Procházková

Zbylou nádivku upečeme vedle a podáváme společně s kuřetem.

Zbylou nádivku upečeme vedle a podáváme společně s kuřetem.

Zdroj: Kamila Procházková

Fritátové nudle

Fritátové nudle

Zdroj: Kamila Procházková

Kuřecí suprême - porce kuřete, která zahrnuje prsíčka s kůží a částí křidýlka.

Kuřecí suprême - porce kuřete, která zahrnuje prsíčka s kůží a částí křidýlka.

Zdroj: DronG / Shutterstock.com

Kopřivová nádivka

Kopřivová nádivka

Zdroj: Kamila Procházková

Vhodnou přílohou je bramborová kaše, ale také mrkvové či batátové pyré.

Vhodnou přílohou je bramborová kaše, ale také mrkvové či batátové pyré.

Zdroj: Kamila Procházková

Kopřivová polévka

Kopřivová polévka

Zdroj: Kamila Procházková

Čerstvě sklizené mladé kopřivy.
Fritátové nudle polévku ozdobí.
Zbylou nádivku upečeme vedle a podáváme společně s kuřetem.
Fritátové nudle
Kuřecí suprême - porce kuřete, která zahrnuje prsíčka s kůží a částí křidýlka.
Kopřivová nádivka
Vhodnou přílohou je bramborová kaše, ale také mrkvové či batátové pyré.
Kopřivová polévka