iReceptar.cz
1/6
Pinterest
Facebook

Krémové risotto jako z italské restaurace

×
REKLAMA
Šalotku nakrájejte na opravdu jemné kousky, jedině tak se správně ztratí v rýži.

Šalotku nakrájejte na opravdu jemné kousky, jedině tak se správně ztratí v rýži.

Zdroj: Shutterstock.com / Ahanov Michael

Na risotto používejte jedině italskou kulatozrnnou rýži.

Na risotto používejte jedině italskou kulatozrnnou rýži.

Zdroj: Shutterstock.com / Krashenitsa Dmitrii

Risotto servírujte s plátky parmazánu.

Risotto servírujte s plátky parmazánu.

Zdroj: Shutterstock.com / mmkarabella

Houbové rizoto.

Houbové rizoto.

Zdroj: Lisovskaya Natalia / Foto

Risotto podávejte na plochém talíři.

Risotto podávejte na plochém talíři.

Zdroj: Shutterstock.com / sarsmis

Rudé rizoto je skvělou alternativou klasického houbového.

Rudé rizoto je skvělou alternativou klasického houbového.

Zdroj: Shutterstock.com / Ildi Papp

Šalotku nakrájejte na opravdu jemné kousky, jedině tak se správně ztratí v rýži.
Na risotto používejte jedině italskou kulatozrnnou rýži.
Risotto servírujte s plátky parmazánu.
Houbové rizoto.
Risotto podávejte na plochém talíři.
Rudé rizoto je skvělou alternativou klasického houbového.