Libeček v kuchyni – aneb jak připravit domácí maggi či bylinkový olej
×
REKLAMA

Sklizeň listů libečku lékařského (Levisticum officinale).
Zdroj: Simon Kadula / Shutterstock.com

Libeček můžeme doplnit dalším kořením.
Zdroj: Marie Molková / Foto

Z libečku můžete snadno připravit ochucovací prostředek do polévek a dalších pokrmů.
Zdroj: Marie Molková / Foto

Kombinace bylinek záleží na vaší chuti a možnostech.
Zdroj: Marie Molková / Foto

Základem je nadrobno nasekaný libeček.
Zdroj: Marie Molková / Foto

Do sklenic libeček důkladně napěchujeme
Zdroj: Marie Molková / Foto

Zeleninová směs se hodí do polévek.
Zdroj: Marie Molková / Foto

S vlastnoručně vytvořeným dárkem jistě uděláte radost.
Zdroj: Marie Molková / Foto

Silně aromatické listy libečku se hodí do mnoha pokrmů
Zdroj: Archiv ireceptar.cz