iReceptar.cz
2/10
Pinterest
Facebook

Pozor na špatně naklíčená semena: Mohou být toxická a poškodit zdraví

×
REKLAMA
Pískavice řecké seno je koření, které můžeme i naklíčit

Pískavice řecké seno je koření, které můžeme i naklíčit

Zdroj: Madeleine Steinbach / Shutterstock.com

Krátce naklíčení luštěniny je třeba tepelně upravit

Krátce naklíčení luštěniny je třeba tepelně upravit

Zdroj: Inna Taran / Shutterstock.com

Drobná chia semínka snadno naklíčíte na neglazované misce

Drobná chia semínka snadno naklíčíte na neglazované misce

Zdroj: Shutterstock.com / Ildi Papp

Obiloviny snadno naklíčíte ve sklenici

Obiloviny snadno naklíčíte ve sklenici

Zdroj: Shutterstock.com / Charlotte Lake

Naklíčená řeřicha zpestří jídelníček

Naklíčená řeřicha zpestří jídelníček

Zdroj: PosiNote/Shutterstock.com

Řeřichu můžeme rychlit na nakličovací misce

Řeřichu můžeme rychlit na nakličovací misce

Zdroj: YoImages/Shutterstock.com

nakličovací láhev

nakličovací láhev

Zdroj: Shutterstock.com / Bildagentur Zoonar GmbH

Alfalfa, vojtěška, patří mezi nejlahodnější. Ale je třeba ji konzumovat, teprve až zezelená

Alfalfa, vojtěška, patří mezi nejlahodnější. Ale je třeba ji konzumovat, teprve až zezelená

Zdroj: Ildi Papp / Shutterstock.com

Zelené výhonky jsou plné prospěšných látek

Zelené výhonky jsou plné prospěšných látek

Zdroj: Peter Hermes Furian / Shutterstock.com

Naklíčenou pohanku můžeme přidat do salátů, nebo krátce orestovat či zapéci

Naklíčenou pohanku můžeme přidat do salátů, nebo krátce orestovat či zapéci

Zdroj: Grezova Olga / Shutterstock.com

Pískavice řecké seno je koření, které můžeme i naklíčit
Krátce naklíčení luštěniny je třeba tepelně upravit
Drobná chia semínka snadno naklíčíte na neglazované misce
Obiloviny snadno naklíčíte ve sklenici
Naklíčená řeřicha zpestří jídelníček
Řeřichu můžeme rychlit na nakličovací misce
nakličovací láhev
Alfalfa, vojtěška, patří mezi nejlahodnější. Ale je třeba ji konzumovat, teprve až zezelená
Zelené výhonky jsou plné prospěšných látek
Naklíčenou pohanku můžeme přidat do salátů, nebo krátce orestovat či zapéci