Eshop • Testování • Předplatné
ireceptar
Vyhledávání Můj účet Menu
  • Zahrada
  • Vaření a recepty
  • Domov a bydlení
  • Hobby
  • Zdraví
  • Zvířata
  • Horoskopy
  • Podcasty
search
warning_fill Zadejte nejméně 3 znaky
Zahrada
Vaření a recepty
Domov a bydlení
Hobby
Zdraví
Zvířata
Horoskopy
Podcasty

Eshop Testování

Přihlásit selogin
moje_predplatne
  • facebook
  • instagram
  • pinterest
  • youtube
home arrow_right Vaření a recepty

Recept na pravé a nejlepší tiramisu

3 / 15
Zavřít galerii
  • close
    Na tiramisu potřebujete jen pár surovin.
    info
    Shutterstock.com / Petrovich Nataliya

    Na tiramisu potřebujete jen pár surovin.

  • close
    Tiramisu do menších skleniček je výborný dezert na party.
    info
    A. Aleksandravicius/Shutterstock.com

    Tiramisu do menších skleniček je výborný dezert na party.

  • close
    Tiramisu můžete připravit také do skleniček.
    info
    nelea33 / Shutterstock.com

    Tiramisu můžete připravit také do skleniček.

  • close
    V kulaté verzi se dá tiramisu podávat i coby slavnostní dort.
    info
    HelloRF Zcool/Shutterstock.com

    V kulaté verzi se dá tiramisu podávat i coby slavnostní dort.

  • close
    Do tiramisu není třeba dávat velké množství cukru.
    info
    Irina Timokhina/Shutterstock.com

    Do tiramisu není třeba dávat velké množství cukru.

  • close
    Tiramisu patří k novodobým symbolům italské kuchyně.
    info
    Anna_Pustynnikova / Shutterstock.com

    Tiramisu patří k novodobým symbolům italské kuchyně.

  • close
    Na tiramisu potřebujete italské cukrářské piškoty.
    info
    V_L/Shutterstock.com

    Na tiramisu potřebujete italské cukrářské piškoty.

  • close
    Při výrobě kulatého tiramisu vám pomůže stahovací dortová forma, pro ztuhnutí krému nahraďte bílky smetanou.
    info
    Kateryna Ovcharenko/Shutterstock.com

    Při výrobě kulatého tiramisu vám pomůže stahovací dortová forma, pro ztuhnutí krému nahraďte bílky smetanou.

  • close
    Pokud chcete efektní vršek tiramisu, zbytek krému naneste zdobicím sáčkem.
    info
    Shutterstock.com / RossHelen

    Pokud chcete efektní vršek tiramisu, zbytek krému naneste zdobicím sáčkem.

  • close
    Kulatá varianta je původní tvar tiramisu.
    info
    Sokor Space/Shutterstock.com

    Kulatá varianta je původní tvar tiramisu.

  • close
    Řešením hrozby salmonelózy z čerstvých syrových vajec jsou pasterizované žloutky.
    info
    Ioan Florin Cnejevici/Shutterstock.com

    Řešením hrozby salmonelózy z čerstvých syrových vajec jsou pasterizované žloutky.

  • close
    Tiramisu se dá podávat i s ovocem, nejlépe proložené tenkými plátky jahod.
    info
    VICUSCHKA/Shutterstock.com

    Tiramisu se dá podávat i s ovocem, nejlépe proložené tenkými plátky jahod.

  • close
    Tiramisu, klasický italský dezert.
    info
    NADKI / Shutterstock.com

    Tiramisu, klasický italský dezert.

  • close
    Tiramisu, nepečený dezert, který zvládne každý.
    info
    Shutterstock.com / RossHelen

    Tiramisu, nepečený dezert, který zvládne každý.

  • close
    Tiramisu v podobě dortu.
    info
    GoSlow / Shutterstock.com

    Tiramisu v podobě dortu.

Na tiramisu potřebujete jen pár surovin.
Tiramisu do menších skleniček je výborný dezert na party.
Tiramisu můžete připravit také do skleniček.
V kulaté verzi se dá tiramisu podávat i coby slavnostní dort.
Do tiramisu není třeba dávat velké množství cukru.
Tiramisu patří k novodobým symbolům italské kuchyně.
Na tiramisu potřebujete italské cukrářské piškoty.
Při výrobě kulatého tiramisu vám pomůže stahovací dortová forma, pro ztuhnutí krému nahraďte bílky smetanou.
Pokud chcete efektní vršek tiramisu, zbytek krému naneste zdobicím sáčkem.
Kulatá varianta je původní tvar tiramisu.
Řešením hrozby salmonelózy z čerstvých syrových vajec jsou pasterizované žloutky.
Tiramisu se dá podávat i s ovocem, nejlépe proložené tenkými plátky jahod.
Tiramisu, klasický italský dezert.
Tiramisu, nepečený dezert, který zvládne každý.
Tiramisu v podobě dortu.
Zobrazit všechny fotky
Facebook Twitter Email Kopírovat Zavřít
  • Na tiramisu potřebujete jen pár surovin.
  • Tiramisu do menších skleniček je výborný dezert na party.
  • Tiramisu můžete připravit také do skleniček.
  • V kulaté verzi se dá tiramisu podávat i coby slavnostní dort.
  • Do tiramisu není třeba dávat velké množství cukru.
  • Tiramisu patří k novodobým symbolům italské kuchyně.
  • Na tiramisu potřebujete italské cukrářské piškoty.
  • Při výrobě kulatého tiramisu vám pomůže stahovací dortová forma, pro ztuhnutí krému nahraďte bílky smetanou.
  • Pokud chcete efektní vršek tiramisu, zbytek krému naneste zdobicím sáčkem.
  • Kulatá varianta je původní tvar tiramisu.
  • Řešením hrozby salmonelózy z čerstvých syrových vajec jsou pasterizované žloutky.
  • Tiramisu se dá podávat i s ovocem, nejlépe proložené tenkými plátky jahod.
  • Tiramisu, klasický italský dezert.
  • Tiramisu, nepečený dezert, který zvládne každý.
  • Tiramisu v podobě dortu.
ireceptar
  • Autoři
  • ·
  • Redakce
  • ·
  • O nás
  • ·
  • RSS
  • facebook
  • instagram
  • pinterest
  • youtube

Newsletter

Odesláním souhlasím se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí Zásady zpracování osobních údajů spol. VLTAVA LABE MEDIA a.s.

vlm
O společnostiKariéraKontaktMojepředplatné.czVšeobecné smluvní podmínkyZásady zpracování osobních údajůCookiesZpracování datPráva subjektů údajů
denikdotyksipmoje_krizovkadum_a_zahradakondicerealcitykafeireceptartipcarsvlastakvetyannoncestoryestrankycarsigurmetprekvapeninational_geographickreativpoznat_svetiglancautomodul
Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s. všechna práva vyhrazena
Publikování, šíření nebo jakékoliv jiné užití obsahu pro jiné než osobní účely uživatele, je bez písemného souhlasu VLTAVA LABE MEDIA a.s. zakázáno. Toto ustanovení platí také pro RSS kanály a jejich obsah.

Přihlášení

My si vás zapamatujeme a můžete číst iReceptář.cz bez omezení.
googlePokračovat přes Google facebookPokračovat přes Facebook seznamPokračovat přes Seznam
nebo se přihlaste
Přihlásit se jménem a heslem

Přihlášení

Rádi bychom znali důvod proč se nechcete přihlásit.

Odběr newsletteru

Chcete pravidelně dostávat výběr nejlepších článků na Váš e-mail?

Odesláním souhlasím se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí Zásady zpracování osobních údajů spol. VLTAVA LABE MEDIA a.s.