Štír (24.10. - 22.11.)

Na prvním místě nejfalešnějších znamení je určitě Štír, u žen to platí obzvláště. Žilami jim proudí jed, který neváhají použít. Štírka dokáže dokonale zmanipulovat osoby kolem sebe, jen aby se dozvěděla jejich nejhlubší tajemství. Dokáže lidi oklamat tím, že je zasype komplimenty a ukáže se jako přítel, aby si získala jejich důvěru a pak neváhá bodnout svým jedovatým ocáskem. Často se chová podezíravě a velmi tajemně a má rovněž většinou pomstychtivou povahu. Pokud znáte nějakou Štírku, vždy se před ní mějte na pozoru.

Beran (21.3. - 20.4.)

Dalším poměrně zákeřným znamením zvěrokruhu je znamení Berana. Mnoho žen narozených v tomto znamení jsou pěkné podvodnice. Rády jsou za každých okolností středem pozornosti, obklopují se lidmi, ktere je obdivují, a pro to, aby se někomu zalíbily, pro ně není problém chovat se falešně a pokrytecky. Hlavním smyslem jejich chování je obdiv a potlesk ostatních, na kterých jim však pranic nezáleží. Pokud náhodou někdo jejich falešnost odhalí, všemožně to popírají a lžou, dokonce se snaží vydávat za oběť situace.

Rak (22.6.-22.7.)

Ženy zrozené ve znamení Raka se často pouštějí na daleké cesty do snových míst, kde se nechávají unášet svými představami, které jsou daleko od reality. Vždy se tváří mile a zdvořile, ale bohužel je to jen maska. Ti, kdo se narodili v tomto znamení, jsou ve skutečnosti tak falešní, že jakmile se k nim otočíte zády, jsou připravení vás pomlouvat a lhát o vás. Dejte si tedy pozor na přátelství s těmito ženami, nejsou tak dobré, jak si možná myslíte. Budou o vás šířit fámy, jen pro vlastní potěšení z vaší diskreditace.

Blíženci (22.5.-21.6.)

Dvě osobnosti v jedné u žen zrozených ve znamení Blíženců jim umožňují měnit tvář, jak je právě potřeba. Proto jsou považovány za nejfalešnější znamení zvěrokruhu. V jednu chvíli se pevně drží tajemství, ale v další chvíli je to jejich nejšťavnatější drb. A nemají jen dvě tváře, je jich dokonce několik, takže je těžké poznat, kdo jsou tyto ženy ve skutečnosti.

Zdroje: www.unadonna.it, www.yourtango.com