Blíženci (22.5. - 21.6.)

Lidé ve znamení Blíženců jsou známí jako nejlepší lháři zvěrokruhu, čestné jednání u nich příliš nehledejte. Často neříkají pravdu a mají tendence vymýšlet si výmluvy a nejrůznější příběhy. Co se týče upřímnosti, nemají s ní žádný problém. Co na srdci, to na jazyku, a neberou si žádné servítky. Jejich upřímnost tak bývá často hodně krutá, ale vezměte si z ní k srdci jen polovinu.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Jediný, ke komu budou lidé ve znamení Vah plně upřímní, jsou oni sami. Jsou jedním z nejméně důvěryhodných znamení zvěrokruhu. Pokud tvrdí, že jsou upřímní, spíš lžou než mluví pravdu, takže se nijak neznepokojujte. Nenávidí, když se mýlí, a pokud musí lhát, aby vypadali pravdivě, pak to udělají.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Co na tomto seznamu dělají citlivé Ryby? Nenechte se mýlit, lidé v tomto znamení umějí být hodně upřímní a po jejich slovech se nemusíte cítit právě dobře. Dělají to však pouze z toho důvodu, aby ušetřili pocity jiných lidí, kterých se to týká.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Vodnář řekne pravdu, pouze pokud bude mít pocit, že ji potřebujete slyšet. Konfrontace je vůbec nebaví a udělají vše, aby se jí vyhnuli. Jejich „pravdy” jsou mnohdy zraňující, Vodnář se k nim uchýlí jen proto, aby už to měl všechno rychle za sebou.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Chladný a bezcitný Kozoroh (aspoň navenek) umí být tak upřímný, že vás z toho zamrazí. Nebere si příliš servítky s lidmi, kteří jim z nějakého důvodu vadí. Zejména jsou to hloupí a líní lidé, kteří Kozoroha provokují už jen svou existencí. Nenechají si ujít žádnou příležitost, aby jim sdělili svou „pravdu”.

Štír (24.10. - 22.11.)

Na rozdíl od mnoha jiných znamení je účelem Štíra lhát, aby se cítil lépe. Štíři vědí, co říct, když chtějí, abyste se naopak vy cítili špatně. Štíři mají také tendenci být v některých situacích dramatičí a extrémní, krutá upřímnost jim pomáhá takovou atmosféru vytvořit.


Zdroje: www.yourtango.com, bestlifeonline.com