Beran (21.3. - 20.4.)

Domácí limonáda

Beran je dynamické znamení, rád sportuje a pečuje o své tělo. Jeho tajemství? Pije jen zdravé nápoje. Ideálem pro toto znamení je tak jednoduchá domácí limonáda, třeba okurková. Špatně se bude cítit po sladkých perlivých limonádách s obsahem cukru.

Býk (21.4. - 21.5.)

Káva se šlehačkou

Býk je tvrdohlavec a užívá si života plnými doušky. Obvykle nedodržuje zdravou životosprávu, drastickým dietám říká absolutně ne, a když chce na konci slunečného dne nabrat síly, dá si kávu se šlehačkou, často i se zmrzlinou. Kupodivu se po ní skutečně cítí dobře. Nikdy však Býkovi nenabízejte minerálku.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Energetický nápoj

Blíženci jsou živé, dynamické znamení a i pod letním sluncem chtějí dělat stále něco nového. Musí pro to mít neustále mnoho energie, sázejí tedy na energetický nápoj. Umožňuje jim obnovit sílu a čelit novým dobrodružstvím. Naopak pohrdají jakýmkoli čajem.

Rak (22.6. - 22.7.)

Ovocná šťáva

Rak je klidné a mírumilovné znamení, miluje dobré jídlo, ale zároveň se snaží uzdravit své tělo. Konec léta je pro něj ideální období, snaží se dostat se do kondice, k čemuž mu pomáhají zdravé ovocné šťávy. Necítí se dobře po nealkoholickém pivu.

Lev (23.7. - 22.8.)

Mléčný koktejl

Lev je znamení, které chce vždy vyčnívat nad ostatními. Chce být nejlepší, vůdce a většinou rád vyvolává závist u ostatních. Ideálním nápojem je pro něj mléčný koktejl, kalorický, osvěžující a lahodný. Pohrdá bylinkovým čajem, který nemůže ani vidět.

Panna (23.8. - 22.9.)

Bylinný čaj

Mimořádně racionální znamení nemění své zvyky ani když za okny svítí slunce. Bylinné čaje pije po celý rok a nehodlá to nikdy měnit. Pečlivě dbá na pročištění svého těla. Určitě by se nikdy nedotkla sladké kávy se šlehačkou.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Smoothie

Váhy jsou znamením zvěrokruhu, které nejvíce sleduje aktuální trendy. Vždy chce jít s dobou, i co se týče konzumovaných nápojů. Pro něj není nic lepšího než smoothie, přirozeně sladké, krémové, ovocné a hlavně trendy. Příliš obyčejný nápoj je pro Váhy voda z kohoutku, už jen z představy, že ji pije, je mu zle.

Štír (24.10. - 22.11.)

Kolový nápoj

Znamení milující prohřešky? To je Štír. Libuje si i v porušování pravidel zdravé stravy. Pokud jsou kolové nápoje podle lékařů nevhodné pro zdraví, stanou se jeho oblíbenými. A dává to najevo pokaždé, když si má vybrat něco k pití. Ublíží mu naopak ovocné šťávy.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Mražená ovocná šťáva

Střelec je komunikativní a společenské znamení. Dává přednost nočním výletům a většinou se ráno musí s kocovinou, Ideální volbou je tak pro něho mražená ovocná šťáva, třeba z grapefruitů. Umožňuje mu znovu získat sílu a zmírnit bolest hlavy. Nejvíce ho děsí to, že by měl pít ledový čaj.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Minerálka s citronem a mátou

Kozoroh je tiché a klidné znamení, které dbá o své zdraví a neodváže se ani v létě. Vždy se se při výběru osvěžujícího nápoje rozhodněte pro něco klasického, jako je minerálka s citronem a mátou. Konzervativní Kozoroh vždy odmítne všechny uměle slazené vody.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Ledová káva

Nezávislé, dynamické znamení, neustále hledající nová dobrodružství. Takový je Vodnář. Jeho ideálním nápojem je studená káva, vždy ho udrží v bdělém stavu a ve střehu a umožní mu získat energii pro své další akce s přáteli. I když by mu sílu dodaly i energetické nápoje, ve skutečnosti se po nich cítí špatně.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Ledový čaj

Ryby milují moře a léto. Není pro ně nic lepšího, než být na tropické pláži a opalovat se s ledovým drinkem vedle sebe. Když nemají pláž ani moře, připraví si alespoň oblíbený ledový čaj. Popíjejí ho pomalu a nechávají se unášet svými fantaziemi a sny. Rybám nikdy nenabízejte kolové nápoje.

Zdroje: donna.fanpage.it, www.thespruceeats.com