1. Vzhled, který se vám přizpůsobí

Betonová dlažba nabízí spoustu barev, vzorů a rozměrů. A přesně proto se dokáže přizpůsobit každému stavení a každé zahradě.

Například hladké dlaždice zdůrazní moderní vzhled vašeho domu. Naopak nepravidelné kameny nebo dlaždice s ostařeným povrchem se perfektně hodí k venkovským chalupám.

Barevně přitom dlažbu snadno sladíte například s fasádou či okny. A pokud chcete svou terasu či zápraží opticky zvětšit, stačí sáhnout po větších kamenech.

Betonová dlažba se přizpůsobí každému domu. Například ostařený povrch a nepravidelně sražené hrany jako u dlažby BEST – LEGENDA II jsou ideální ke klasickým stavením.

2. Snadná údržba

Zapomeňte na dlouhé drhnutí špinavých dlaždic. Kvalitní betonová dlažba obsahuje také vodoodpudivou a utěsňující příměs. Díky tomu se na ni nepřichytává špína.

A pokud sáhnete po lakované dlažbě s UV vytvrzením, získáte nejen atraktivní lesklý vzhled, ale také odolnost vůči agresivní špíně. I rozšlapané uhlíky z grilování tak snadno omyjete vodou nebo opláchnete vysokotlakým čističem.

3. Vysoká odolnost

Právě lakování a vytvrzení UV zářením zvyšuje také odolnost dlaždic. Díky tomu se jen tak nepoškodí. Ani když na ně spadne těžké nářadí.

A pokud se na dlaždicích přece jen nějaký škrábanec objeví, opravíte ho sami pomocí speciální politury. Za okamžik tak bude dlažba zase jako nová.

4. Povrch, který neklouže

Betonové dlažby nabízí také spoustu povrchů. Nejen, že tak kameny dobře vypadají, ale zároveň se přizpůsobí vašim plánům a způsobu využití.

Jednoduše si vyberete například povrch, který je drsnější a tím pádem neklouže. A hodí se k bazénu. Platí to například pro reliéfní, tryskanou nebo vymývanou dlažbu.

Díky různým povrchům snadno najdete takový, který neklouže a hodí se i k bazénu. Platí to například pro vymývaný povrch jako u dlažby BEST – TERASOVÁ VYMÝVANÁ.

5. Široké možnosti využití

Betonové prvky využijete prakticky kdekoliv na zahradě a v okolí domu. Bez ohledu na to, jestli zrovna hledáte spolehlivý a elegantní plot, budujete terasu nebo plánujete zahradní chodníčky.

Například betonové ploty, zídky a palisády stylově ohraničí vaši zahradu a pomůžou vám překonat terénní nerovnosti.

Terasu či zápraží zase snadno sladíte se svým domem díky terasové, velkoformátové nebo skladebné dlažbě.

A pomocí zatravňovací dlažby vytvoříte přirozené a nenápadné zahradní chodníky a cesty.

U dlažby přitom kromě vzhledu myslete i na její výšku. Aby nepopraskala, když přes ni budou jezdit auta, musí být dlaždice pro parkovací stání nebo příjezdovou cestu vysoké alespoň 8 cm. A pokud chcete použít velkoformátovou dlažbu, potřebujete kameny silné 16 cm.

I dlažba před garáží může vypadat jako z lámaného kamene. Stejně jako BEST – SOLITERA.

Naplánujte si úpravy už nyní

Letos už sice na podobné úpravy moc prostoru nebude, ale neznamená to, že na ně musíte rezignovat. Naopak je ideální čas k jejich plánování.

Už teď si navíc můžete vybranou dlažbu rezervovat. Společnost BEST totiž připravila akci Ať vám dlažba neuteče, při které si dlažbu nyní zarezervujete. Vyzvednete ji ale až před jarní pokládkou.

Díky tomu můžete využít letošní ceny. Navíc máte jistotu, že na jaře budete mít vybrané zboží hned k dispozici a nebudete čekat na výrobu.