Odhalte jejich přednosti

Kartonové krabice jsou k dostání o různé velikosti a nosnosti. O svých kvalitách vás přesvědčí odolností, pevností a nízkou hmotností. Obsah je v nich přehledně uskladněný, jsou ekologické a oproti plastovým nebo papírovým pytlům jim nehrozí protržení. O tom, jaký zvolit typ krabice, rozhoduje zboží, které v nich potřebujete odeslat. Lehčí předměty můžete vložit do krabic z třívrstvé lepenky, pro objemnější a váhově náročnější zboží jsou určeny krabice z pětivrstvé lepenky. Zabráníte tak mechanickému poškození obsahu kvůli nárazům, stlačování a vlhkosti.

Nejoblíbenější dárek pod stromeček

Velmi populární je k Vánocům darovat knihu. Aby k vám byla v pořádku dopravena, používají se speciální krabice na knihy s variabilní výškou, jíž lze jednoduše přizpůsobit obsahu zásilky. Další možností, která se používá pro zasílání tiskovin, jsou kartonové obálky. Pořídit je můžete v různých velikostech od formátu C5 až po velikost A3. Pevná lepenka zabrání přehybům, poškození hran a dalším deformacím obsahu.

Víno na stole nesmí chybět

Využijete-li možnosti jeho zaslání poštou, pro jeho zabalení je nejvhodnější protinárazová krabice na víno. Vejde se do ní jedna láhev vína o objemu 0,75 l, která je bezpečně zajištěna samolepicím proužkem. K dárkům neodmyslitelně patří vánoční tašky o různých rozměrech, velikostech a dezénech. Oproti balicím papírům do nich uschováte dárky snadno a bez starostí, zejména pokud se jedná o předmět těžko zabalitelného tvaru.