Jubileum Profi 87 je vkusný rodinný dům s dispozicí prostorného 3+kk, vhodný jako stylové bydlení pro moderní rodinu, nebo osoby se sníženou možností pohybu a seniory. Přízemní montovaný dům typu bungalov je optimalizován pro pohodlné bydlení až 4 osob. Tato dřevostavba je navržena jako variabilní s možností jednoduchého rozšíření bytové jednotky na 4+kk.

Rodinný dům Jubileum Profi 87 se hodí spíše do městské a příměstské lokality, ale jeho vhodně zvolená varianta zapadne určitě i do vesnické zástavby. Moderní pojetí dřevostavby, Vás zaujme svým funkčním a praktickým uspořádáním vnitřní dispozice. Kombinace čistých jednoduchých linií, sedlové střechy, dominantním francouzským oknem a fasády doplněné decentními dřevěnými doplňky dodávají rodinnému domu eleganci a noblesu. Dům je možné postavit s pultovou či valbovou střechou a celodřevěným obkladem fasády a jsem připraveni upravit dům podle přání zákazníka.

Bytová jednotka je navržena střízlivě s důrazem na komfort bydlení s moderním pojetím prostoru. Ze vstupního zádveří, ve střední části delší strany rodinného domu, je přístupná technická místnost. Dále pak rovnou obývací část. Ta je pojata jako obytná hala s přístupy do všech ostatních částí bytu. Na jedné straně se nachází klidová a pracovní část pro rodiče se sociálním zázemím bytu. Na protilehlé straně „haly" velmi prostorný dětský pokoj umožňující rozdělení na pokoje dva podle potřeby majitele.

Prostorný obývací prostor s kuchyňským koutem v centrální části domu je doplněn o jídelní část. Dostatek denního světla zajišťuje prostorné vícedílné okno francouzského typu tvořící celou její jednu stěnu. Při návrhu této části se nezapomnělo ani na prostor pro zábavu a umístění televize či multimediálního zábavního centra a třeba pro pohodlnou sedací soupravu s konferenčním stolkem.

Firma ATRIUM každý typový projekt přizpůsobí na míru. Cenu individuálně upraveného návrhu vůči typovému nenavyšujeme. A pokud Vás typový dům zaujal, neváhejte nás kontaktovat a vyžádat si aktuální katalog domů. Dřevostavbu dodáváme od hrubé stavby START až po provedení na klíč – All inclusive. Dřevostavbu Jubileum Profi 87 staví ATRIUM v difuzně otevřené konstrukci s označením ATRIUM DifuTech®.

Počet místností: 3+kk (4+kk)
vnější rozměry: 7,9 x 12,9 m
zastavěná plocha: 101,91 m2
užitná plocha: 86,64 m2
typ střechy: sedlové
sklon střech: 22°