Dárky pro nadšence do vaření

Hledáte dárek pro někoho, kdo miluje dobré jídlo nejen jíst, ale také připravovat? Volba dárků pro nadšené kuchaře je radost!

Už třeba jen takový „obyčejný“ kuchyňský nůž udělá obrovskou radost. Pokud zvolíte správně, nůž bude obdarovanému sloužit klidně celá desetiletí a z přípravy pokrmů udělá ještě o kousek příjemnější zážitek.

Sáhnout však můžete také po krásné kameninové míse na přípravu salátů nebo třeba designové formě na pečení.

Stačí jen nenápadně vyzkoumat, co se právě vašemu oblíbenému kuchaři hodí zrovna nejvíc.

Pohoda, čokoláda, pohodlí

Dá se darovat pohoda?

To asi přímo ne, ale můžete darovat pár věcí, které pomohou domácí pohodičku během okamžiku vyčarovat.

Beránková deka z mikroplyše společně s hrnkem horkého čaje a třeba lahodnou čokoládou je něco, z čeho atmosféra pohodového večera přímo dýchá.

K tomu můžete přidat ještě příjemně teplé zimní domácí ponožky, příjemnou vůni do aromalampy nebo voňavou svíčku a máte jistotu, že váš dárek bude dělat radost každou zimu.

Balíček pro zdraví potěší nejen rodiče

Rok, co rok nás před Vánoci zahlcují televizní reklamy na všemožné potravinové doplňky pro naše seniory a mnozí z nich si o ně svému Ježíškovi rok, co rok píší.

Zkuste letos sáhnout po něčem trochu jiném. Přiznejme si, že balíčky z televizních reklam jsou leckdy spíše placebo, ale takové doplňky výživy z divokých bylin a koření jsou přímo napěchované vitamíny a zdraví prospěšnými látkami.

A co víc, pokud sáhnete například po prášku Golden Latte, místo pilulek si mohou vaši blízcí z těchto doplňků udělat chutné a zdravé prospěšné pití.

Alkoholické nápoje jako dárek nezklamou snad nikdy

Pro milovníky dobrého jídla je samozřejmě povinností mít doma po ruce také lahev toho správného vína. Právě to totiž dovede při správném párování chuť pokrmu skutečně vyšperkovat.

Sáhněte po vínu z kvalitního českého vinařství a o radost pod stromečkem bude postaráno. Vínem můžete potěšit i lidi, kteří zrovna musí či chtějí z nějakého důvodu abstinovat. Nealkoholické víno od Miloše Michlovského je totiž od toho „pravého“ téměř k nerozeznání.