Výměnné panely Jet Pak a zázračná hydroterapie

Masážní proudy vody a bublinkové koupele působí velmi blahodárně na naše tělo - podporují krevní oběh, vyplavují endorfiny uklidňující naši mysl a celkově tak pomáhají k dokonalé relaxaci. A právě na tomto principu jsou postaveny speciální panely Jet Pak vířivek Villeroy & Boch, které vám umožní v jedné vířivce nastavit několik druhů masáží a uvolňujících procesů. Panely jsou lehce vyměnitelné, a to i v případě, kdy je vířivka v běžném provozu. Vy si jen rozmyslíte, na jakou masáž máte zrovna dnes chuť a pak už jen lehce vyměníte panel. Masáž na přání - doslova!

A co víc? Jedná se o energeticky nejúspornější vířivky na trhu. Speciální systém potrubí umožňuje omezit tepelné ztráty a roční provozní výdaje jsou tak mnohem nižší než u konkurenčních značek.

Novinka - Fitness Edition pro sportovce

Modely Fitness Edition, vycházející z řady Premium Line, jsou novinkou v sortimentu a cílí především na aktivní sportovce. Typický pro tuto edici je moderní design, prémiové materiály a dokonalá ergonomie v souladu s požadavky aktivního životního stylu.

A taky sportovní masáže! O ty se postarají silná masážní čerpadla a nově navržené masážní panely. Sportovní masáž působí vyšším tlakem než klasická, takže pokud jste fyzicky aktivní a máte tendenci mít větší svalové napětí, oceníte ji jak nic na světě.

Kam pro vířivky?

Zalíbily se vám vířivky Villeroy & Boch? Neváhejte kontaktovat zástupce firmy EuroWellness a ti vám pomůžou s výběrem, dopravou i zapojením vaší nové vířivky.

Neradi kupujete zajíce v pytli? Tak se stavte do Centra bydlení a designu Kaštanová v Brně, kde na vás jedna z vířivek čeká a vy si ji tak můžete vyzkoušet přímo na vlastní kůži.