Víkend naplněný workshopy, tvořivostí, jógou a hudbou. Dva dny, na které se můžete těšit vy jako dospělí, stejně jako děti. 14|15 Baťův institut je přitom ideální veřejný prostor přímo na rozhraní továrny, starého Zlína a dopravního terminálu. Vyhnete se tak složitému cestování a můžete rovnou začít objevovat, co vše pro vás organizátoři zajistili.

Keramika, šperky i látky – workshop si vybere každý

Již dnes si přitom můžete vybrat workshop, kterého byste se chtěli zúčastnit. Nabídka je přitom doslova nabitá možnostmi. Baví vás linoryty? Nebo byste chtěli zajímavější látkovou tašku a macramé svícen na terasu? Není problém. A co třeba originální šperky z keramiky, recyklovaného textilu nebo dokonce z květin? Zkušení lektoři s vámi doslova vykouzlí vaši novou ozdobu. Své místo si rezervujte včas zde.

Jídlo, pití i zábava po celý víkend

Abyste se ani na chvíli nenudili, můžete si projít na 50 stánků. „Zlín byl vždy centrem kreativity. A těší nás, že tímto způsobem můžeme podpořit lokální tvůrce,“ říká šéfredaktorka časopisu Kreativ Zuzana Šikýřová. Jedním dechem přitom dodává: „Během obou dní na vás čeká také kulturní a zábavný program, výborné jídlo i prémiová káva. A sobotu můžete navíc začít společným cvičením jógy.“

Nezapomeňte navštívit kinosály

Celá akce je totiž součástí doprovodného programu 59. Mezinárodního festivalu filmů pro děti a mládež ve Zlíně. V plánu je uvést více než 350 filmů z více než 50 zemí světa a právě během konání Kreativ Marketu můžete potkat třeba právě vašeho oblíbeného herce nebo herečku. Proto, pokud máte možnost, vezměte s sebou i děti.

Kreativ market Jaro/Léto

Kreativ market Jaro/Léto

14|15 Baťův institut, Zlín
31. května 14.00–19.00 – 1. června 10.00–19.00
Vstupné: 70 Kč (děti do 140 cm zdarma)