Beran (21.3. - 20.4.)

Začnete třeskem a nepřestanete, dokud to neskončí. A buďte si jisti, že tato jízda bude trvat pěkně dlouho. To je dobré, protože v lednu se cítíte kompetentní a asertivní; dny lenosti jsou minulostí, stejně jako bolesti uplynulého roku.

Rozhodli jste se, že se letos pohnete kupředu bez řetězců připoutanosti, které vás držely zpátky v předchozím roce. V lednu se vám bude dařit snad všechno, do čeho se pustíte. Čekají vás úspěchy v práci, dočkáte se i příjemných překvapení ve vztazích. A uklidní vás zpráva o vašem zdraví, na kterou tak čekáte.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Možná nejste vždy tím nejoptimističtějším člověkem, ale vše se změní v lednu, kdy si konečně uvědomíte, že všechno, co vás táhne ke dnu a otravuje, je jen nějaká další životní lekce. Tento měsíc budete mít hodně energie tuto lekci zvládnout a nevzdat se.

Moc dobře víte, že vám nejde ani o slávu a bohatství. Krásné věci vás čekají ve vztahu, na kterém vám záleží a v němž se vám uplynulý rok příliš nedařilo. Záležitosti srdce budou v lednu vyřešeny.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Když vstoupíte do nového roku a nového měsíce ledna, budete jedním z těch lidí, kteří okamžitě začnou zavádět nové návyky a změny životního stylu. Nečekejte na únor, protože máte pocit, že předsevzetí jsou tu k tomu, abyste je dodrželi nebo zapomněli – jako obvykle.

V lednu dáte dohromady své fantazie o budoucnosti. Tento rok si toho přejete hodně dosáhnout a cítíte, že je právě ten nejlepší okamžik. Můžete se opřít o své zkušenosti z roku 2022. Pokud jde o rok 2023, všechny plány se vám vyplní.


Zdroje: www.msn.com, www.womenshealthmag.com