Rak (22.6. - 22.7.)

První v pořadí jsou lidé narození ve znamení Raka, kteří jsou nejnostalgičtější ze všech. Rak si své dětství a obecně vzpomínky na vzdálené časy spíše idealizuje. Je velmi citlivý, připoutá se k věcem, k lidem, ale i k místům, kde žil, a nosí je navždy ve svém srdci. Stačí mu minimální podnět, aby se vrátil v čase a znovu rozdmýchal dřímající emoce. Rak rád pociťuje nostalgii, občas si i popláče, vzpomínky ho někdy uvrhnou i do těžké melancholie.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Kdo by to byl řekl, že znamení Blíženců má sklony k nostalgii. Blíženci jsou bezstarostní, nechtějí zestárnout a s přicházející dospělostí a během stárnutí je často přepadávají nostalgické vzpomínky po časech mládí, kdy byli naprosto svobodní a užívali si zábavu. Takové vzpomínky na mládí pro ně bývají mučivé. Naštěstí netrvají příliš dlouho, Blíženci si rychle najdou nové podněty, které jim zaměstnají mozek.

Štír (24.10. - 22.11.)

Štír ve své složité a mnohostranné duši skrývá hlubokou nostalgii po minulosti. Zejména pro lidi, na kterých mu záleželo, příbuzné, přátele nebo staré lásky, kteří jsou už dávno pryč. Dokonce i místa a vůně v nich probouzejí dřímající emoce a v mžiku je katapultují zpět v čase. Rak nedává všem najevo svůj smutek, často probuzený nostalgií, přesto je schopen silných emocí a slovy nepopsatelné bolesti. Jeho tajemná a záhadná povaha ho činí nerozluštitelným, zdá se chladný a neproniknutelný. Ve skutečnosti je Štírovo srdce něžné a připravené roztát při první nostalgické příležitosti. To však vědí jen ti, kteří ho dobře znají.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Lidé narození ve znamení Ryb se také rádi trápí minulostí, je to dáno hlavně tím, že mají romantickou duši. Sbírají vzpomínky na vzdálená místa, lidi, časy a uchovávají je ve svém srdci na věčně časy. Rádi se ztrácí ve vzpomínkách a idealizují si je. Ryby jsou také sentimentální, žijí z emocí, milují střídání úsměvů a pláče. Nostalgie je může destabilizovat a trvá několik dnů, než se vzpamatují.

Býk (21.4. - 21.5.)

Býk není přehnaně nostalgické znamení, ale zasluhuje si poslední místo v tomto žebříčku, protože i když je realistický a žije v současnosti, čas od času si rád dopřeje luxus nostalgie. Někdy myslí na šťastné chvíle z minulosti sdílené s blízkými. Bohužel ho tyto vzpomínky mnohdy citově rozruší, ale díky dokonalému sebeovládání se Býk nenechává přehnaně svádět sentimentalitou.

Právě vyšel speciál časopisu Vlasta Horoskopy 2023

Najdete v něm hvězdné předpovědi od jedné z nejlepších českých astroložek Jarmily Gričové. Zajímá Vás, co vás čeká v lásce, vztazích, financích i kariéře a na co se zaměřit v příštím roce? Jako bonus v časopise najdete velký a podrobný úvod do numerologie, díky kterému se stanete znalcem. Pokud jste ještě neslyšeli o reflexní terapii, i tu vám speciál Vlasty Horoskopy 2023 představí.

V prodeji za 59 Kč nebo k objednání ZDE.


Zdroje: www.donnamoderna.com, www.elitedaily.com