Blíženci (22.5. - 21.6.)

Na prvním stupni tohoto žebříčku jsou muži zrození ve znamení Blíženců. Mají vrozené komunikační schopnosti, které často zneužívají k ovlivňování druhých a také k jejich klamání. Mohou za to jejich sklony ke změně nálad a rozhodnutí. Pokud nakonec jsou přece jen o něčem přesvědčení, udělají cokoliv, aby vás dostali, kam chtějí. Pozor na ně!

Štír (24.10. - 22.11.)

Nezkrotné odhodlání mužů narozených ve znamení Štíra a jejich touha dosáhnout úspěchu je tlačí k tomu, aby za každou cenu přesvědčovali ostatní, aby následovali jejich myšlenky. Pokud však narazí na někoho, kdo to odmítá, je zle. Štír začne splétat nejrůznější plány, jak vás dostat tam, kam potřebuje. Nebrzdí ho ani lži a podvody.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Mezi nejvíce manipulativními znameními zvěrokruhu zaujímá třetí místo znamení Ryb. Tito muži jsou proslulí svou neuvěřitelnou citlivostí, dobře vyvinutou schopností naslouchat a rozumět. Bohužel jsou tito muži schopni tyto vlastnosti zneužít. A je jim jedno, jak nebezpečná a zraňující může být jejich manipulace s druhými.

Beran (21.3. - 20.4.)

Berani mají rádi soutěživost a jejich extrémní sobectví a touha vyhrávat je vedou k nejrůznějším manipulativním hrám. Muži narození v tomto znamení zvěrokruhu jsou extrémně impulzivní a pronásledovat někoho je pro ně zábava, takže neustále udržují svou mysl aktivní, aby byli úspěšní při lovu. Jsou to obratní manipulátoři a nikdy neváhají ovlivňovat své blízké jen kvůli naplnění svých tužeb.


Zdroje: www.pinkvilla.com, bestlifeonline.com