Ryby (21.2. - 20.3.)

Matky narození ve znamení Ryb jako velké citlivé a umělecké duše dokážou svým dětem vštípit kreativitu a originalitu. Jejich děti budou vynalézavé a naučí se chovat ke svému okolí laskavě a soucitně. Maminky Ryby vyjadřují lásku k přírodě, empatii a porozumění, nezávislého ducha a ochotu myslet na ostatní dříve než na sebe. Možná nebudou vědět, jak naučit své děti, aby se jejich sny staly skutečností, ale budou je na jejich cestě podporovat, když na to jejich děti samy přijdou.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Maminky Blíženci si se svými dětmi mohou povídat o čemkoli. Jsou to lidé, se kterými si můžete vždy hluboce pohovořit a něco se od nich naučit. Tyto maminky nemají před svými dětmi žádná tajemství a proto mají jejich děti skvělé komunikační schopnosti a velmi dobře si uvědomují, co se děje ve světě kolem nich. Jednou z věcí, které činí maminku Blíženci tak jedinečnou, je její schopnost porozumět svým dětem bez ohledu na jejich pohlaví nebo věk.

Rak (22.6. - 22.7.)

Maminka Rak je ochranitelská a milující, její děti jsou skutečně milovány a je o ně postaráno. Na svou matku se mohu vždycky spolehnout, když chtějí, aby jim bylo nasloucháno nebo aby jim máma pomohla cítit se lépe. Rak vytváří z domova místo lásky a pohodlí. Skvěle také pomáhá rozvíjet kreativitu svých dětí a smysl pro empatii.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Matky narozené ve znamení Kozoroha za své děti bojují zuby nehty. Jsou extrémně loajální a jsou pro ně opravdu ochotny udělat cokoliv. To ovšem neznamená, že neumějí vtipkovat. Matka Kozoroh patří k nejironičtějším a nejdůmyslnějším ve zvěrokruhu. Svým vlastním humorem a zodpovědným přístupem vštěpuje svým dětem skvělou pracovní morálku a smysl pro disciplínu.

Zdroj: Youtube

Zdroje: vitaregine.it, www.mammastyle.it