Rak (22.6. – 22.7.)

Na prvním místě našeho žebříčku jsou všichni narození ve znamení Raka. Někdy mohou sice udělat špatný první dojem, ale pod povrchem se skrývají lidé s dobrým srdcem, kteří jsou schopni udělat cokoli pro lidi, které milují. Mají extrémně ochranitelské pudy, rozdali by druhým všechno a jejich láska k ostatním nemá žádné podmínky. Mít Raka za přítele je skutečné štěstí. Jen si musíte udělat čas na to, abyste se navzájem lépe poznali a také snášeli jejich výkyvy nálad.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Vodnáři jsou lidé, kteří mohou skutečně změnit životy druhých, protože jim nezištně pomáhají. Svým opravdovým kamarádům jsou vždy připraveni podat pomocnou ruku, jen, aby se měli dobře. Jsou vždy nablízku a připraveni pomoci s čímkoli.

Štír (24.10. – 22.11.)

O Štírech se hvězdy nikdy nevyjadřují v superlativech, jenže nenechte se mýlit. Zrozenci ve Štíru jsou ve skutečnosti skrytým pokladem, co se opravdového přátelství týká. Pokud někoho považují za skutečného přítele, naslouchají mu a snaží se mu všemožně pomoci v jeho potížích. Štír jako přítel vás nikdy nezklame.

Panna (23.8. – 22.9.)

Zrozenci ve znamení Panny jsou sice poměrně nezávislí a taky trochu sebestřední lidé, kteří se neradi zaobírají malichernostmi ostatních, ale jakmile jim na někom záleží, stanou se báječnými kamarády. Budou vám pomáhat a udělají vše proto, abyste cítili, že jejich přátelství není přetvářka.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Jste překvapeni, že se v této skupině nacházejí lidé narození ve zamení Kozoroha? Kozorohové mají pověst nepříliš milých lidí, protože jsou obzvlášť mlčenliví. Ve skutečnosti jsou Kozorozi naprosto loajální přátelé, kteří často dávají na první místo ostatní a kteří by pro lidi, které milují, udělali cokoliv. Jakmile si získáte Kozorohovu náklonnost, získáte tím přítele, na kterého se můžete za všech okolností spolehnout.

Zdroje: www.chedonna.it, www.instyle.com