Rak (22.6. - 22.7.)

Raci jsou známí svou silnou intuicí a emoční inteligencí. Při rozhodování se často spoléhají na svůj vnitřní pocit, protože důvěřují svým instinktům více než logice nebo analýze. Ženy narozené v Raku jsou také neuvěřitelně citlivé a vnímavé, mohou snadno zachytit jemné náznaky ostatních. To jim umožňuje činit soucitná rozhodnutí. Moudrost Raků je také dána jejich velkou odolností v těžkých časech.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Třetím nejmoudřejším znamením zvěrokruhu jsou Váhy. Ženy narozené v tomto znamení jsou neuvěřitelně diplomatické a často se povznesou nad jakoukoli obtížnou situaci, aby našly mírové řešení. Mají skvělé lidské schopnosti a dokážou se snadno vcítit do ostatních, což jim pomáhá činit rozhodnutí, která berou v úvahu pocity všech.

Váhy také disponují skvělými schopnostmi řešit problémy, mají strategické myšlení. Využívají své charisma a silné komunikační schopnosti k vyjednávání, což jim umožňuje vždy dosáhnout lepšího výsledku. Váhy jsou se svou diplomatickou povahou a schopnostmi řešit problémy moudrými jedinci, na které se lze v obtížných situacích často spolehnout.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Ženy narození v tomto znamení zvěrokruhu jsou neuvěřitelně intuitivní a často mají téměř nadpřirozenou schopnost vnímat, co se děje kolem nich. Tato zvýšená intuice jim pomáhá rozhodovat se rychle a efektivně, rychle vyhodnotí jakoukoli situaci během několika sekund. Vodnářky také bývají velmi kreativní myslitelky, které myslí mimo běžně zaběhnutý rámec. Právě tyto vlastnosti z nich spolu s jejich otevřeným a progresivním přístupem dělají jedno z nejmoudřejších znamení zvěrokruhu.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Není překvapením, že ženy v Blížencích vyhrávají titul pro nejmoudřejší znamení zvěrokruhu. Jsou neuvěřitelně inteligentní a často mají skvělé komunikační schopnosti. Baví je učit se novým věcem a dokážou rychle pochopit složité pojmy. Tyto ženy jsou díky těmto znalostem efektivně čerpat ze svých stávajících znalostí velice moudré už od mládí a snadno tak řeší obtížné situace. Ženy Blížencích jsou také neuvěřitelně přizpůsobivé měnícím se situacím nebo prostředí. Díky tomu patří k těm nejmoudřejším.

Zdroj: Youtube

Zdroje: www.sosyncd.com, www.vogue.in