Býk (21. 4. – 21.5.)

Tatínkové Býci jsou spolehliví a často ochotní udělat pro své děti cokoliv. Mají trpělivou povahu, své rodině poskytují láskyplný domov. Ve výchově dětí jsou nadšení, navíc se na ně jejich potomci mohou ve všem spolehnout. Otcové Býci jsou jedni z nejvíce milujících rodičů.

Rak (22.6. - 22.7.)

Otcové zrození ve znamení Raka vymýšlejí pro děti dobrodružství, ze kterých se pro děti stanou nezapomenutelné chvíle. O své děti s láskou pečují, občas se nechají rozhodit dětskými emocemi. Rodina a dobré vztahy v ní jsou pro Raky nesmírně důležité.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Ryby jsou kreativní a mají cit pro umění, proto není žádným překvapením, že se tito otcové snaží ve svých dětech podpořit jejich kreativitu. Pečují o zájmy svých dětí a pomáhají je dále rozvíjet. Své potomky povzbuzují a vybízejí k laskavosti.

Váhy (23.9. - 23.10. )

Otcové Váhy staví potřeby a přání svých dětí nade vše. Často si budou sami leccos odepírat a odříkat, jen aby svým dětem udělali radost. V rodině podporují otevřenost, nemají před dětmi žádná tajemství a totéž očekávají i od nich. Jsou skvělými otci pro rodinu s více než jedním dítětem, což je vlastnost, která vychází z jejich potřeby rovnováhy a spravedlnosti.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

K nejlepším otcům zvěrokruhu patří i Kozorozi. Snaží se své děti vzdělávat a učinit z nich pracovité a odpovědné lidi ve společnosti. Učí je mít v životě hodnoty, jdou jim ve všem příkladem a zároveň také věří, že ve svých dětech pěstují nezávislost.


Zdroje: InstaAstro.com, alfemminile.com