Býk (21.4. - 21.5.)

Zřejmě jste nečekali, že ženy zrozené ve znamení Býka bývají nejskromnější z celého zvěrokruhu. Přesto přemýšlejte. Kolik úspěšných Býků ve svém životě znáte? Pravděpodobně mnoho, jsou to lidé zvyklí tvrdě pracovat a jsou opravdu velmi talentovaní.

Býk je navíc jedním z těch znamení, která si neustále kladou otázky a trpí strachem z toho, že nestačí nebo že nedělají dost. Výsledek? O úspěších Býka nikdy neuslyšíte, i když se má čím chlubit. Býk o tom skromně mlčí. Tyto ženy jsou také pokorné, nerady mluví o svých cílech nebo práci, kterou dělají, zvláště pokud jsou úspěšné. Vždy vynásobte vše, co vám Býk o svých úspěších řekne, a to minimálně tisíci. Teprve pak poznáte, jak jsou ve skutečnosti dobří!

Panna (23.8. - 22.9.)

Na druhém místě v tomto žebříčku najdeme všechny narozené ženy ve znamení Panny. Toto znamení je jedním z nejpracovitějších ze všech. Ve skutečnosti je Panna puntičkářská, pozorná k detailu a velmi dobrá ve všem, co dělá.

Ve skutečnosti jsou tyto ženy jedním z těch znamení, která mají na mysli pouze jeden cíl, a to úspěch. Nikdy nebudou s nikým mluvit o svých snech nebo ambicích. Panna tvrdě pracuje, nikomu nic neříká, snaží se nashromáždit co nejvíce znalostí, aniž by si toho někdo všiml. Panny jsou skutečně skromní lidé. Nemají rádi svěřovat se ostatním, natož aby s nimi sdíleli své úspěchy.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

I ženy narozené ve znamení Vodnáře patří mezi skromné osoby. Vodnáři jsou lidé, kteří milují být pro ostatní nepostradatelní. Vždy se chovají proaktivním způsobem a jejich nepřítomnost je často hodně cítit. Vodnáři jsou také velmi skromní lidé. Často skloní hlavu a nikdy nemluví o svém přínosu, který je pro mnoho lidí zásadní.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Ženy zrozené v Rybách jsou obecně velmi skromní lidé, i když o sobě mají opravdu skvělé mínění. Ve skutečnosti jsou Ryby organizovaní lidé (i když mají vždy hlavu v oblacích). Vědí, co umí nejlépe. Spíše než chlubení, si však Ryby raději nechají své úspěchy pro sebe. A umí také tvrdě pracovat.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Lidé narození ve znamení Střelce jsou rozhodně zvláštním způsobem skromní lidé. Skromnost považují za nutnost, protože jsou pověrčiví a chlubení podle nich přitahuje smůlu a selhání. Střelec o sobě nikdy nebude mluvit dobře, vyjmenovávat úspěchy nebo dosažené cíle. Nechá raději ostatní zjistit, jak je dobrý.


Zdroje: www.pinkvilla.com, www.instanews.it