Panna (23.8. - 22.9.)

Lidé narození ve znamení Panny jsou perfekcionisté a můžete jim upřímně říkat věci, které ostatní neradi slyší. Věnují pozornost detailům a jsou neuvěřitelní praktičtí. Právě tyto vlastnosti z nich dělají nejspolehlivější znamení zvěrokruhu. Panny jsou vynikajícími poradci a patří mezi nejdůvěryhodnější jak doma mezi členy své rodiny, tak mezi svými přáteli a spolupracovníky. Pokud jsou povzbuzováni a cítí podporu, nikdy vás nezklamou.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Zrozenci v tomto zemském znamení jsou jedni z nejodolnějších a nejspolehlivějších lidí. Jsou vysoce efektivní a soustředění a rádi tvrdě pracují na jakémkoli úkolu, který jim přijde do cesty. Astrologové tvrdí, že když se Kozoroh na něco zaměří, obvykle toho dosáhne na výbornou. Mít za přítele zrozence v Kozorohu znamená mít vedle sebe spolehlivého parťáka, kterému můžete zavolat v kteroukoliv denní i noční hodinu, vždycky vám pomůže.

Býk (21.4. - 21.5.)

Býci jsou prakticky zaměření, rádi se cítí užiteční a je pravděpodobné, že budou mít řešení pro jakýkoli problém, který jim bude předložen. Býk vám také vždy nabídne rameno, abyste se na něm mohli vyplakat. Pokud se k němu budete chovat laskavě, můžete se na něj spolehnout.

Rak (22.6. - 22.7.)

Stejně jako Ryby, také Raci spadají do kategorie citlivých vodních znamení. Tito lidé jsou velmi spolehliví, vždy jsou připraveni pomoci ostatním. Astrologové Raky přirovnávají k matkám, které mají vždy po ruce všechno, co jejich děti potřebují. Pokud se dostanete do potíží, zavolejte Rakovi. Na jeho podporu se můžete spolehnout.

Štír (24.10. - 22.11.)

Štíři vědí, jak věci dotáhnout do konce, a obvykle se neradi řídí pokyny ostatních. Jsou jedním z „pevných” znamení, což znamená, že si cení stability a mají své vyšlapané cesty, ze kterých jen neradi ustupují. Pokud jste si nejprve nezískali jejich důvěru a respekt, s jejich podporou moc nepočítejte. Jakmile se však ocitnete na jejich straně, poskytnou vám cokoli budete potřebovat.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Lidé narození ve znamení Ryb jsou také neuvěřitelně spolehliví. Většinu času nejsou příliš realističtí a mají tendenci žít s hlavou v oblacích, ale tato zasněná povaha neznamená, že nejsou spolehliví. Vždy tu pro vás budou, když budete potřebovat zejména emocionální podporu, protože Ryby bývají velmi citlivé a dokáží snadno rozpoznat, když vás něco trápí.


Zdroje: bestlifeonline.com, www.yahoo.com