Panna (23.8. - 22.9.)

Lidé narození ve znamení Panny jsou jedni z nejtvrdších dříčů ve zvěrokruhu, navíc jsou tak pedantičtí, že to s nimi někdy není k vydržení. Libují si v čistotě a organizovanosti. Tento perfekcionismus je bohužel také tím, co dělá z Panny nejstresovanější znamení ve zvěrokruhu.

Protože jsou Panny tak posedlé tím, aby vše odpovídalo jejich super standardům, upadají velmi často do stresu. Aby všechno stihli, málo odpočívají, bývají unavení a točí se tak v začarovaném kruhu. Chronická únava přijde dříve nebo později.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Váhy jsou strážci míru ve zvěrokruhu – jejich životním posláním je podporovat spravedlnost a uklidňovat konflikty. Jejich energie je vždy potřeba, zvláště v těžkých časech. Váhy mají talent pomáhat znesvářeným přátelům najít střední cestu a potlačit katastrofy po rozchodech a rodinných dramatech.

Nicméně, jsou opravdu špatné v rozhodování a pouhý nápad stačí, aby je vystresoval. Stresují se i proto, že si nemohou vybrat, co si oblečou, kde budou jíst nebo na čí email či zprávu reagovat jako první. Úroveň jejich stresu může být nebezpečně vysoká. Navíc nemívají dobrou imunitu, hrozí jim zdravotní potíže a chronická únava není výjimkou.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Kozorozi jsou divocí – jsou inteligentní, mazaní, uzemnění a mají téměř bezkonkurenční pud. Kvůli této zdánlivě nekonečné energii dříče Kozorohové často přeceňují, kolik práce mohou skutečně stihnout.

Zvládají toho opravdu hodně, ale někdy se stane, že prostě vyhoří. Kozorohové zapomínají, že jsou jen lidé a ne stroje a často si kvůli tomu ubližují. Chronická únava je pak smutným koncem jejich honbou za něčím, co jim štěstí stejně nepřinese.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Opakem všech vystresovaných dříčů a pracantů jsou Ryby. Jak ty milují spánek, svůj vysněný svět, který je tak daleko od toho reálného světa plného spěchu, stresu a zlých lidí. Ryby tohle prostě nezvládají, takže když mají chvilku volna a vědí, že si mohou odpočinout, stačí zalézt pod peřinu, hned to udělají.

Jenže každý extrém je špatný. Ryby kvůli tomu nebývají odolné, špatně zvládají běžné životní situace, ve kterých občas bývá trochu stresu. Jejich únava pramení právě z těchto důvodů a nezřídka přeroste i v únavu chronickou.


Zdroje: www.piusanipiubelli.it, stylecaster.com