Beran (21. 3. – 20. 4.)

Nejvíce si mohou rozumět s Blíženci, kteří Berany rozhodně rozptýlí svou proměnlivostí, souznění je čeká i se Střelci, kteří je budou podporovat v jejich neplánovaných rozhodnutích. Okouzlující pro ně jsou i Vodnáři a to pro jejich neustálou touhu po volnosti. Pozitivně jiskřit to bude i se Lvem.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Touží po lásce a harmonii, tu Býkovi může nabídnout partner ve znamení Panny, jistotu a stabilitu zase Kozoroh. Porozumění najdou i s Rakem, kteří je budou opečovávat a Ryby, které je naučí snít.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Jejich rozdvojená povaha si porozumí s Vodnářem, který je nebude v ničem svazovat a nebudou mu vadit Blížencovy nálady. Vhodné je spojení i s Beranem a Váhami, se kterými se Blíženec nikdy nebude nudit. Může jim vyhovovat i silná povaha Lva.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Emoční souznění je čeká s Rybami, které jim nabídnou i romantiku. Naopak přitažlivost a vášeň nabídnou Rakům okouzlující Štíři. Smysl pro rodinu a klid může Rak sdílet s Býkem.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Silné ego Lva může soupeřit s Beranem, tento vztah však může nabídnout nejen hádky, ale také velkou vášeň, která mnohdy přeroste v lásku. Lev je sebejistý, ale může si rozumět s proměnlivými Blíženci. Klid a oddanost najdou u Střelců.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Dobrou volbou pro Panny jsou partneři narození ve znamení Býka, kteří s nimi prožijí smyslné okamžiky, ale zároveň dodají jejich životu řád. Rozum a praktičnost jim zase mohou nabídnout Kozorozi, což může Pannám vyhovovat. Touží-li Panna po vášni, měla by se spojit se Štírem.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy hledají rovnováhu, jsou často rozpolcení, mohli by si tedy rozumět s Blíženci. U Vodnáře zase najdou silnou osobnost a pozornost, kterou potřebují. Ego a velkolepost Lvů může Váhy oslnit, uvolnění a zábavu najdou u Střelců.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři jsou často středem pozornosti, ale uvolní se až s Rakem po boku. Vhodné spojení je i s citlivými Rybami, kteří mu lehce porozumí a stejně tak i s Pannou. Kozoroh nabízí stabilitu a cílevědomost v budování vztahu, což Štírovi může vyhovovat.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Zábavní Střelci si budou v tomto svém povahovém rysu rozumět s Berany. Partnerství se Lvy bude zase založeno na tom, že Střelci velice rádi budou podporovat sebevědomé Lvy. Vztah plný vzrušení je čeká s Váhami, s Vodnářem to může zajiskřit, ale shodnou se na pocitu zůstat svobodný.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Příliš svazující charakterový rys Kozorohů brát život spíše z té praktické stránky, jim pomůže rozptýlit Býk. Štěstí mohou dosáhnout s Pannou, která po nich nebude vyžadovat přílišné vyznávání citů. Souznění může nastat i se Štíry a překvapivě i s citlivými Rybami.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Svobodomyslnost, nevázanost a volnost spojuje Vodnáře s Blíženci. Citové porozumění může nastat i s Váhami, naopak s Berany je mohou dát dohromady jejich silné povahy. Upřímnou lásku zase mohou čekat od Střelců.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Touhu po romantice a city sdílí s Rakem, vášeň a touha je zase čeká se Štírem. Často emočně rozrušené Ryby dokáže zklidnit Býk, stejně jako Kozoroh, který jim dodá pocit jistoty a stability.


Zdroje: www.prozeny.cz, www.womanonly.cz