Blíženci (22.5. - 21.6.)

Blíženci milují být bezstarostní a žít život, jako by všechno bylo jedno divoké dobrodružství. Na tom není absolutně nic špatného, ​​ale někdy při své výpravě za dobrodružstvím ignorují své další povinnosti. Ženy tohoto znamení se chtějí jen bavit a nebrat věci příliš vážně. Vždyť život je tak krátký! Jenže takové chování se může stát velkým problémem. Zapomínají totiž platit účty, ale i upomínky, rády si také dělají několik různých plánů ve stejný čas, takže nedokáží dodržet své slovo. Život s takovými ženami bývá hodně náročný.

Lev (23.7. - 22.8.)

Ženy narozené ve znamení Lva jsou rády spontánní a nemají rády problémy. Neberou okolní svět příliš vážně, jsou nezodpovědné, často i povrchní a nedokáží věci dotáhnout do konce. Rády se baví, své priority rozhodně nemají urovnané a nad svými povinnostmi často mávnou rukou. S takovými ženami málokterý muž vydrží.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Střelec je opravdové divoké dítě, které nikdy nebere život příliš vážně. Žena zrozená v tomto znamení žije každý den, jako by byl její poslední, a je prostě příliš netrpělivá na to, aby věnovala pozornost praktickým detailům života. Je drzá, přelétavá a zapomnětlivá. Ráda neustále vtipkuje a baví se. Téměř každý jí závidí množství zábavy, kterou ve svém životě zažívá, ale většina lidí si neuvědomuje, jak naprosto nezodpovědná dokáže být.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Ryby jsou velmi idealistické a emocionální. Praktické záležitosti života neberou příliš vážně. Jediné, na čem jim opravdu záleží, jsou jejich přátelé, rodina a vztahy. To je samozřejmě skvělé, ale zrozenkyně v Rybách často ignorují praktické součásti života. Dokáží ignorovat doma nepořádek, o chod domácnosti se příliš nestarají. Ryby mají své priority (a to je v pořádku), ale také se musí naučit, jak je sladit s těmi praktickými, „dospěláckými” povinnostmi.


Zdroje: astrotalk.com, www.yourtango.com