Beran (21.3. - 20.4.)

Pro lidi narozené ve znamení Berana je pomlouvání přirozené. Je to dáno především Beranovou společenskou povahou. Často se tak ocitá v nejrůznějších skupinách lidí a přátel, kde se k němu vždycky dostanou nejrůznější zprávy, informace či zajímavosti o těch, které zná. Působí důvěryhodně, proto se mu mnozí i svěřují.

Bohužel pak s jinými tyto informace a důvěrnosti sdílejí. Je spontánní, na večírcích, akcích či večeřích hodně mluví. Očekává se od něho, že bude zábavným společníkem, a on proto s gustem přidá nějakou historku, kterou o někom slyšel.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Ach, tihle upovídaní Blíženci! V tomto žebříčku nesmí chybět, protože jsou zvědaví jako málokdo. Jejich všetečná povaha je často zavede do soukromí ostatních, kteří jim důvěřivě svěřují osobní informace. Blíženci je nasávají jako houba, aby je pak ve společnosti (tam jsou ve svém živlu) mohli všechny vypovědět. Absolutně si neuvědomují následky, které to může mít. S úsměvem na rtech vás vyslechnou, přetvařují se, ale jakmile se za nimi zavřou dveře, hned jdou všechno vyklopit dalším.

Lev (23.7. - 22.8.)

Ani lidem narozeným ve znamení Lva nechybí náklonnost k pomluvám a přetvářce. Tohle ohnivé znamení je rádo středem pozornosti, a co ostatní pobaví více, než nějaký pikantní drb ze soukromí někoho, koho ostatní dobře znají? Miluje být obdivován lidmi, proto udělá téměř cokoli, aby ostatní k sobě připoutal. Sbírá fámy, kde se dá, aby je mohl o ulici dál vyprávět na nějaké oslavě či večírku, které tak rád vyhledává.

Rak (22.6. - 22.7.)

Pokud máte sousedku, která ví všechno o sousedech a nájemnících v domě, pak je s největší pravděpodobností narozená ve znamení Raka. Tohle vodní znamení miluje, když se může doslova šťourat v soukromí jiných, ať už je to soused, nejlepší kamarádka, švagr či známý, kterého náhodou potká v obchodě. Tak chce o lidech, kteří ho obklopují, vědět všechno. Sdílení informací bere jako obchod. Drby velkoryse dělí mezi své známé a myslí si, že si tak koupí jejich přízeň.


Zdroje: www.glam.com, www.bustle.com