Ryby (21.2. - 20.3.)

Znamení Ryb je mimořádně citlivé, otevřené a moudré. Tyto vlastnosti umožňují zrozencům v tomto znamení napojit se jakýmsi imaginárním mostem do alternativního vesmíru a odtud přenášet zprávy. Díky tomu se u nich objevují paranormální vize, které jim dávají právě jasnovidecké schopnosti. Ryby jsou velice intuitivní, dokáží vycítit mnohé jak mezi lidmi, tak obecně ve společnosti. Jejich šestý smysl v kombinaci s jejich mystikou dokáží předvídat některé situace s velkým časovým předstihem.

Štír (24.10. - 22.11.)

Znamení Štíra patří mezi nejzáhadnější znamení zvěrokruhu. Štíři si plně uvědomují polaritu vesmíru a neustále hledají pravdu, a proto se nebojí vstoupit do temnoty. Také díky své vrozené odvaze a zálibě v lehkomyslnosti se zrozenci v tomto znamení nebojí důkladně prozkoumat temnotu ostatních, což by se žádné jiné znamení neodvážilo. Díky svému šestému smyslu dokáží Štíři předpovědět, co se stane.

Rak (22.6. - 22.7.)

Lidé narození ve znamení Raka jsou velmi empatičtí a je pro ně snadné dokonale porozumět emocím ostatních lidí, jak svých blízkých, tak cizích, které před nimi stojí tváří v tvář poprvé v životě. Rak dokáže zachytit vjemy, které jsou pro ostatní nepostřehnutelné, a přečíst každou vibraci těla. Dar vidět a porozumět pocitům druhých je velmi vzácný. A nejde jen o pocity. Zrozenci v Raku jsou schopni vycítit i některé situace, nejlépe pak pokud právě vládne úplněk, který jim dává doslova jasnovidecké schopnosti.

Zdroje: www.chedonna.it, www.bustle.com