Beran (21.3. - 20.4.)

Lidé ve znamení Berana jsou první ve zvěrokruhu, silní, divocí a odolní. Není proto divu, že jsou první i v tomto seznamu nejdéle žijících znamení. Jsou tak houževnatí a plní síly, že přečkají mnoho bouřlivých okamžiků v průběhu života, které je ještě více posílí. A to včetně zdravotních problémů. Berani vše překonají a zvládnou a vyjdou z nich ještě silnější, než předtím. Hlavním benefitem je, že dokáží vzdorovat stresu, který zkracuje životy všem lidem na světě.

Panna (23.8. - 22.9.)

Zrozenci v Panně se dožívají vysokého věku zejména díky svému zdravému životnímu stylu, který precizně dodržují. Panny jsou organizované, pečlivé, pečující o své fyzické a psychické zdraví a neváhají navštěvovat lékaře, a to i když je potká banální zdravotní potíž, kterou by zvládli vyřešit samoléčbou.

Pečují o sebe nejen díky správnému stravování, ale také pohybem a přiměřeným odpočinkem. Ženy v Panně si libují v lázeňských procedurách, často navštěvují salóny krásy.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Lidé narození ve znamení Kozoroha dostali dlouhověkost do vínku. Jejich příliš hektický život zaměřený na práci by jim normálně věk spíš zkracoval, ale tihle šťastlivci se už narodili s pořádně dlouhou životní linií. Dostali pro její zdolávání pěkně ostré rohy a pevná kopýtka.

Kozorozi neúnavně stoupají vzhůru, občas se s někým poperou a přetlačí, ale žijí a mají stále mnoho energie pokračovat dál. Dobře o sebe pečují, v kalendáři mají všechny možné lékařské kontroly. Mnoho z nich nikdy nekouřilo, nikdy nepropadlo závislostem a jiným slabostem, které by jim zkrátily život. Nepouštějí se do riskantních akcí, při kterých by se mohli zranit nebo nedejbože přijít o život.


Zdroje: leadbystars.com, www.writtenbythestar.com