Zdroje: www.dama.cz, magazin.recepty.cz

Najděte si recepty na rychlé večeře na internetu

Také ještě nevíte, co bude dnes na večeři? Nelamte si s tím zbytečně hlavu, někdo to už vymyslel za vás. I v tomhle je internet prostě skvělý. Během okamžiku si můžete vybrat recept, který vám připadá nejlákavější.

Některé vyhledávače vám dávají i možnost vybrat podle ingrediencí. Je to pak stejné, jako když filtrujete vyhledávání čehokoli jiného. Z nabídky vyberete typ masa či bezmasé recepty a pak i jaké další ingredience chcete použít. Ano, i tak chytré to může být. Vyzkoušejte to i na českých stránkách s recepty, u nás se používají k vyhledávání spíš klíčová slova, ale funguje to stejně.

Sdílení receptů najdete také na sociálních sítích i dalších platfomách, jako je třeba Pinterest.

Pět rychlých večeří z kuřecího

A teď už k těm receptům. Inspirujte se videem Michaely De Martino, která se podělila o 5 různých receptů z kuřecího masa. Všechny tyto recepty jsou rychlé a snadné. Paní Michaela vám názorně ukáže, jak všech pět receptů doma připravuje i které ingredience používá.

Zdroj: Youtube

Kuřecí je rychlé na přípravu a má mnoho podob

Receptů na přípravu kuřecího je strašně moc. Většina rychlých receptů používá kuře nakrájené na menší kousky, čímž je příprava snazší, rychlejší a budete mít jistotu, že je maso opravdu dostatečně tepelně zpracované.

Jestliže neholdujete suchým kuřecím prsům, kupte si vykostěná kuřecí stehna. Ve všech případech pamatujte, že měkké maso vypadá jinak před a po uvaření. Hrubé velké kostky masa nevypadají pěkně a ani nejsou příliš chutné. Maso proto krájejte spíš na menší nudličky.

Je to všechno? Určitě ne. Kuřecí maso se dá připravit i mnoha dalšími způsoby a vesměs jde o rychlé recepty, protože kuřecí nakrájené na kousky nebo filety jednoduše nevyžaduje dlouhou tepelnou úpravu. Můžete si připravit rychlé přírodní řízky se zeleninovou či klasickou přílohou nebo řízek nakrájet po smažení či grilování a zabalit jej do tortily se spoustou zeleniny. Najděte si oblíbený zdroj receptů a vyzkoušejte různá jídla jedno po druhém.

Související články