Střelec (23.11. - 21.12.)

Lidé narození v tomto znamení zvěrokruhu jsou svobodomyslní a mají neskutečnou schopnost najít humor ve všem, co je obklopuje. Střelci jsou nejšťastnější lidé zvěrokruhu, dokážou se pobavit jen sami a bez nikoho. I ve společnosti rozzáří každý večírek, setkání či oslavu. Ostatní nakazí svým smíchem, ale dokáží zůstat šťastní a optimističtí, aniž by se nahlas smáli. Nikdy neberou věci příliš vážně, díky čemuž jsou neustále spokojeni.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Zrozenci v Blížencích jsou prosyceni optimistickými vibracemi a jsou vyhlášení baviči na každé party, setkání nebo dokonce večeři. Kdo má za kamaráda Blížence, měl by ho zvát na každou akci, protože je zárukou zábavy. Ví, jak lidi rozesmát, proto se vždy dostane do centra pozornosti. Srší nakažlivou energií a snad nikdy se nevyčerpá, sype vtipy a zábavné historky z rukávu. Lidé narození v tomto znamením zvěrokruhu jsou ve svém životě šťastní a ke spokojenosti jim stačí i obyčejné maličkosti.

Panna (23.8. - 22.9.)

Panny jsou zábavné, veselé a šťastné osobnosti, které se velmi soustředí a dokážou každému vehnat slzy smíchu do očí. Tito lidé jsou skvělí v pozorování, dokáží rozpoznat osobnost člověka, s nímž se setkají, umí se na něho tzv. napojit, a proto ho také dokáží pobavit. Obrovským benefitem zrozenců v Panně je přirozená inteligence, takže jejich smysl pro humor je vkusný. A nejsou jen zábavní společníci, partnerovi či dětem dokáží svým optimismem pomoci v těžkých okamžicích a vykouzlí jim vždy úsměv na tváři.

Beran (21.3. - 20.4.)

Lidé narození v Beranu se někdy projevují chladně, ale nenechte se mýlit. Jakmile se dostanou „do ráže”, projeví se jako zábavní komici. Úžasný je jejich sarkasmus i bláznivá veselost, kterou dokáží přenést na ostatní a rozveselit i toho nejurputnějšího zasmušilce. Lidé jsou velmi rádi v jejich blízkosti, obdivují také jejich důvtip. Berani v ničem nevidí problém, všechno pro ně má řešení, každý karambol vyřeší s úsměvem na tváři.

Související články


Zdroje: www.pinkvilla.com, timesofindia.indiatimes.com