Vodnář (21.1. - 20.2.)

Vodnář je jedním z nejchladnějších znamení, se kterými se můžete ve zvěrokruhu setkat. Žijí ve své vlastní pečlivě upravené bublině, kde jsou návštěvy přísně zakázány. Neprojevují žádné emoce a mají permanentní pokerovou tvář, takže je nemožné pochopit, co si v daný okamžik myslí nebo co cítí. Tyto ženy mohou být také bez okolků zákeřné a kruté, což je častý dovůd, proč se jim lidé raději vyhýbají.

Rak (22.6. - 22.7.)

Ženy narozené ve znamení Raka jsou velmi záhadné. Nikdy neřeknou, co si skutečně myslí a skrývají svou pravou tvář. Jsou také nebezpečně negativní a pesimistické, i když navenek rády předstírají, že je u nich vždy všechno zalito sluncem. Mají tolik negativních myšlenek! Ale zároveň mají pocit, že je nutné je před světem skrývat, aby je lidé nezačali považovat za symbol beznaděje.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Kozorohové jsou spíše zvláštní než tajemní. Tyto ženy mají tak stoickou osobnost, že je někdy těžké uvěřit, že jsou vůbec lidmi. Nevěří v odhalování svých pocitů, protože se díky tomu cítí trapně, slabě a zranitelně. Pro ně jsou emoce zastaralé. Přemýšlíte nad tím, kdo zranil Kozoroha a pomohl vytvořit toto “monstrum”? Nikdo! Tyto ženy se tak prostě narodily.

Býk (21.4. - 21.5.)

Býk je prostě tvrdohlavý jako býk a neprojeví své city. Tyto ženy budou v některých okamžicích křičet a křičet a pak budou trucovat. I když mohou jednoduše mluvit o tom, co je rozčiluje, rozhodnou se “nechat ránu hnisat”. Býka je neuvěřitelně těžké pochopit. Málokdo dokáže prohlédnout, co se těmto ženám honí v hlavě.

Štír (24.10. - 22.11.)

Štíři se snaží držet své pocity pod zámkem, nesdělovat nikomu své myšlenky. Tyto ženy jsou také notoricky nedůvěryhodné. Bývají ostražité i vůči svým nejbližším přátelům. Očekávají zradu od všech kolem, a to z nich udělalo jedno z nejtajemnějších znamení zvěrokruhu. Někdy tyto ženy umí i hodně nepříjemně bodnout svým štířím jedovatým ocáskem, pozor na ně. A pokud opravdu chcete vědět, co si Štír myslí, budete se muset postupně a systematicky snažit získat si jeho důvěru.

Zdroje: astrotalk.com, www.sosyncd.com