Beran (21.3. - 20.4.)

Zacvičte si

Jako Beran jste plný energie a elánu. Nejlepší věc, kterou můžete ráno udělat, je dopřát si intenzivní cvičení nebo jógu, abyste své tělo připravili na celý náročný den. Cvičení vám totiž pomůže uklidnit se a povznést se nad strasti a potíže, které vám den nachystal.

Býk (21.4. - 21.5.)

Zůstaňte offline

Jste od přírody extrémně trpělivý člověk, takže dejte světu trochu času, aby počkal. Když se probudíte, za žádnou cenu nesahejte po telefonu nebo notebooku. Buďte alespoň půl hodiny offline a jednoduše si udělejte klidný, pomalý a tichý čas jen pro sebe.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Pohybujte se

Odjakživa nikam příliš nespěcháte, necháváte se unášet tím, co den přinese, a hrozí, že ani nevstanete z postele. Pro vás od rána platí pohyb. Dopřejte si bohatou snídani a hned poté začněte pracovat, vyřiďte emaily, telefonáty, zorganizujte si dny další. Prostě začněte den co nejdříve.

Rak (22.6. - 22.7.)

Skočte do sprchy

Prospívá vám pořádek a jasný plán dne, jen potřebujete po ránu trochu nakopnout. Sprcha je pro vás perfektní způsob, jak začít den. Můžete si v ní všechno naplánovat, úkoly vám pak půjdou snadno splnit.

Lev (23.7. - 22.8.)

Poslouchejte hudbu

Patříte mezi kreativní jedince milující umění. Ráno po probuzení vás rozhodně nabije hudba, proto se zaposlouchejte do svých oblíbených melodií. Během poslouchání si také dopřejte bohatou snídani.

Panna (23.8. - 22.9.)

Seznam úkolů

Jste symbolem perfekcionismu a organizace, takže vám nikdy neuteče to, co máte dělat. Na začátku dne si napište podrobný seznam úkolů. Jen tak budete spokojeni. S každým splněným úkolem a jeho zaškrtnutím v seznamu se budete cítit přímo božsky.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Strečink a jóga

Pro zrozence ve znamení Vah je důležitá rovnováha. Ráno je tedy nejlepší začít pomalým protažením nebo jógou, které pomohou najít stabilitu nejen tělesnou, ale také duševní. Uvidíte, jak se budete cítit skvěle.

Štír (24.10. - 22.11.)

Jděte si zaběhat

Jste extrémně aktivní, takže běhání je perfektní způsob, jak začít den. Při běhu si můžete pustit své oblíbené rádio a dozvědět se všechny zpravodajské novinky, které jste mohli za těch osm hodin spánku zmeškat.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Vyzkoušejte nový recept

Jde vám především o spontánnost a dobrodružství, ale to není po ránu vždy hned možné. Mrkněte na internet a vyzkoušejte snídaňový recept, abyste mohli začít svůj den s něčím novým. Během vaření vás pak jistě napadne nějaká akce, kterou můžete během dne uskutečnit.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Ukliďte si

Jako Kozorozi jistě víte, že nemůžete fungovat, pokud je kolem vás nepořádek. Abyste si udrželi čistou hlavu a měli pěkný den, ukliďte si prostor, který vás ráno obklopuje. Jen tak budete produktivní a budete se cítit lépe.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Pečujte o vzhled

Péče o vaši pleť i tělo jsou pro vás nutností. Dopřejte si proto ráno čas na ošetření pleti, masku a blahodárnou koupel. Povzbudí vás i aromaterapie.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Dostatek času

Patříte k těm, kteří neradi vstávají a odložení budíku stisknou několikrát. Chodíte pak často pozdě. Dopřejte si dostatek času na to, abyste se mohli pomalu probudit a v posteli si ráno polenošit. Budík si nastavte klidně i hodinu předem.

Zdroje: Intoxicating Beauty, www.horoskop.cz