Býk (21.4. - 21.5.)

Nikdo nedokáže udržet vaše tajemství lépe než Býk. Takže pokud se potřebujete s něčím svěřit, řekněte to Býkovi. Ten udrží vaše soukromé informace v bezpečí. Býci jsou také trpělivými posluchači a rádi vám pomohou s řešením vašich potíží.

Panna (23.8. - 22.9.)

Panny jsou velmi spolehlivé v udržení tajemství, navíc vás podpoří a poskytnou pomocnou ruku. Buď vám pomohou problém vyřešit, nebo vám vysvětlí, že je lepší ho nechat prostě být. Lidé narození v tomto znamení jsou chápaví a dokážou se vcítit do emocí druhých.

Lev (23.7. - 22.8.)

Lvi jsou známí svou vlastností udržet tajemství, protože chápou, co jeho prozrazení může způsobit. Lidé v tomto znamením zvěrokruhu jsou loajální, laskaví a důvěryhodní. Nevyzradí vaše soukromé záležitosti, ani kdyby mu zaplatili ve zlatě.

Štír (24.10. - 22.11.)

Dalším znamením zvěrokruhu, u kterého bude vaše tajemství bezpečně uchováno, je Štír. Sami Štíři jsou totiž velcí tajnůstkáři, mají pro neprozrazení tajemství pochopení. Navíc jsou rádi, když si je někdo blízký pro svěření důvěrných informací vybere.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Stojí si za svou etikou a hodnotami. Nikdy se proti nikomu neobrátí tím, že prozradí jeho tajemství. Lidé se jim mohou bez strachu svěřit, protože jsou super spolehliví. Nikdy nezradí, ani kdyby jim to mělo přinést jejich vítězství.

Související články

Zdroje: timesofindia.indiatimes.com, www.pinkvilla.com