Rakovina je strašák pro každého z nás. Snažte se jí předejít za pomoci přírodních prostředků. Některé mixy potravin dokáží pomoci odstranit škodlivé látky z těla. Tyto přírodní léky podle vědeckých studií ničí nejen rakovinové buňky, ale také snižují krevní tlak, zlepšují zrak a paměť.

Citrón, mrkev a ředkev ničí nádorové buňky

Do mísy si natočte čistou studenou vodu. Vezměte jedlou sodu a citrón za její pomoci pořádně umyjte. Citróny jsou bohaté na vitamín C, tudíž konzumace citrónů může snížit riziko onemocnění rakovinou. Když je citrón vydrbaný, opláchněte ho pod tekoucí vodou.

Citrón podle vědců ničí nádorové buňky u dvanácti druhů rakoviny, a to u rakoviny prsu, prostaty i slinivky. Navíc je účinný v boji s bakteriálními a plísňovými onemocněními. Také zatočí s vnitřními parazity a červy.

Nakrájejte ho tedy na plátky, dejte do mixéru a přidejte 250 gramů na kolečka nakrájené oloupané mrkve. Betakaroten, který mrkev obsahuje, podle vědeckých studií také snižuje riziko některých druhů rakoviny. Zejména pak rakoviny plic a tlustého střeva. Konzumace mrkve brání rozvoji i dalších obávaných nemocí, jako jsou mrtvice, infarkt či ateroskleróza.

Mrkev je skvělá i pro regulaci hladiny cukru v krvi díky přítomnosti karotenoidů. Společně s citrónem směs nasekejte nadrobno. Dejte do mísy a přidejte 250 gramů černé ředkve. Antioxidanty v ředkvi obsažené podle vědců snižují také riziko rakoviny, mrtvice i infarktu. Černá ředkev navíc zlepšuje trávení a zmírňuje bolesti ledvin. Má antiseptické vlastnosti a zabraňuje tukové degeneraci jater. Ředkev oloupejte, nakrájejte a také rozsekejte v mixéru. Poté přidejte k mrkvi a citrónu.

Červená řepa zvyšuje hemoglobin a chuť k jídlu

Následovat bude řepa, přesně tedy 250 gramů. Červená řepa obsahuje barvivo betain, které má podle vědců také protirakovinný účinek. Řepu oloupejte, nakrájejte a rozmixujte. Opět přidejte ke směsi. Červená řepa zvyšuje množství hemoglobinu v krvi, ničí toxiny a zlepšuje chuť k jídlu.

Dále do mixu nalijte 200 gramů přírodního medu a vše pečlivě promíchejte. Promíchanou směs dejte do skleněné nádoby a zavíčkujte. K léčbě budete potřebovat dvě sklenice. Ty udržujte v chladu a každý den užívejte třikrát jednu polévkovou lžíci tohoto mixu.

Na další přírodní recepty, které vaše tělo udrží zdravé, se podívejte ve videu. Nezapomeňte si pustit české titulky.

Zdroj: Youtube

Zdroj: www.youtube.com, www.vitalia.cz