close Vaření a recepty Svařené víno 3x jinak Výrazné aroma tradičního svařeného vína připomene čerstvě upečený jablečný závin. Nenechte se však zmýlit, že na ohřátí červeného vína s cukrem a kořením nic není. Opak je pravdou. Aby váš „svařák“ byl tím, za čím se k vám každoročně sjíždějí návštěvy, stačí dodržet pár zásad. clock 4 minuty gallery 7
close Vaření a recepty Kedlubna uleví při zácpě a zocelí imunitu. Zkuste pomazánku, salát či koláč clock 4 minuty
close Vaření a recepty Tomel aneb kaki churma – chutné ovoce, které můžete pěstovat i u nás clock 5 minut gallery 20
close Vaření a recepty Výtečný domácí jogurt si vyrobíte i bez jogurtovače. Jak na to? clock 3 minuty
close Vaření a recepty 4 recepty z luštěnin: I obyčejná čočka nebo hrachovka mohou chutnat skvěle clock 4 minuty
close Vaření a recepty Ukládáte úrodu do sklepa? Dodržet osvědčená pravidla se vyplatí clock 2 minuty
close Vaření a recepty Voňavé vaření: medem ochuťte zeleninu, maso i salátové dresingy clock 3 minuty
close Vaření a recepty Rostou vám na zahradě podivuhodné houby? Mnohé z nich jsou jedlé clock 4 minuty
close Vaření a recepty Proti nachlazení pomůže i bílá ředkev. Přidejte ji do salátu nebo pomazánky clock 3 minuty gallery 4
close Vaření a recepty Plný košík: dobroty z ryzců, václavek, masáků a dalších podzimních hub clock 3 minuty
close Vaření a recepty Brambory, které si zamilujete: Hasselback, gratinované a španělská omeleta clock 5 minut
close Vaření a recepty Recepty na levná jídla: mohou být chutná, kvalitní i atraktivní? clock 5 minut
close Vaření a recepty Maso z lososa je zásobárna omega-3 kyselin. Osvojte si jeho nakládání clock 3 minuty
close Vaření a recepty Sbalte si svých pět švestek - do baťohu i do kabelky. Prospějí vám clock 1 minuta
close Vaření a recepty Vlhký sklep dýním nesvědčí. Jak je správně sklízet a skladovat? clock 2 minuty gallery 4
close Vaření a recepty Malý průvodce velkým světem dýní: k čemu se která hodí? clock 4 minuty gallery 18