close Vaření a recepty Zvěřinová sezona: Jak na kančí se šípkovou? Se šípkovou nebo se zelím? Za kančí pečení, jak ji proslavil Bohumil Hrabal ve Slavnostech sněženek, nemusíte vážit cestu do jeho oblíbené restaurace Hájenka v Kersku. Podle našeho snadného postupu ho zvládnete připravit krok po kroku doma a na zvěřinovou sezonu se budete každý rok těšit. clock 4 minuty
close Vaření a recepty Zabijačka jinak: škvarky z mikrovlnky a škvarkový koláč s džemem clock 3 minuty
close Vaření a recepty Domácí špaldové sušenky s javorovým sirupem: chutné, zdravé a rychlé clock 2 minuty
close Vaření a recepty Nejslavnější cibulové pochoutky: francouzská cibulačka a cibulový koláč clock 6 minut
close Vaření a recepty Celerová šťáva jako iontový nápoj: Pomáhá při kocovině i revmatismu clock 2 minuty
close Vaření a recepty 4 polévky ze zimní zeleniny: řepná, mrkvová, kedlubnová a kapustová clock 3 minuty
close Vaření a recepty Na silvestrovské pohoštění zlehka: Slavte chutně a bez výčitek clock 4 minuty gallery 8
close Vaření a recepty Silvestrovské pohoštění: co můžeme připravit s předstihem? clock 4 minuty gallery 6
close Vaření a recepty Punč, svařák, grog a další: 6 skvělých zimních alkoholických nápojů clock 4 minuty
close Vaření a recepty Voňavý čaj vám uleví: Které bylinky pomohou při trávicích obtížích? clock 3 minuty
close Vaření a recepty Štědrá inspirace: kapr ve vinném těstíčku, v krustě, rybí se svítkem… clock 3 minuty
close Vaření a recepty Bezlepkové nepečené cukroví: šípkový marcipán, kdoulové bonbony a mrkvové kuličky clock 3 minuty