close Vaření a recepty Jak připravit ovocný rosol? Jablečný s mátou, angreštový s rybízem Výhodou rosolu je, že zhodnotí i méně kvalitní úrodu ovoce. Pro přípravu ovocného želé jsou ideální druhy, které obsahují dostatek přírodního pektinu, tedy například nakyslá letní jablka nebo angrešty. clock 2 minuty
close Vaření a recepty Dokonalé salátové dresinky: citronový, cibulový, hořčičný, medový... clock 2 minuty
close Vaření a recepty Pestré speciality z rýže: španělská paella a blízkovýchodní pilaf clock 4 minuty
close Vaření a recepty Letní bramborové saláty podle sousedů: bez majonézy a s čerstvou zeleninou clock 3 minuty
close Vaření a recepty Vaříme na čundru: Vandrácké brambory, topinka líného trampa, míchaná vejce clock 3 minuty
close Vaření a recepty Ovládněte to nejlepší z mexické kuchyně: fajitas a chilli con carne clock 4 minuty
close Vaření a recepty Nejoblíbenější recepty na knedlíky: Kynutý houskový a vídeňský žemlový clock 3 minuty
close Vaření a recepty Svačina na výlet: řízek nezatracujte, napečte briošky či košíčky clock 4 minuty
close Vaření a recepty Domácí ovocná zmrzlina bez zmrzlinovače: 3 sorbety, které zvládnete za pár minut clock 3 minuty
close Vaření a recepty Samosběr jahod je výhodný. Co byste měli vědět, než vyrazíte do jahodárny clock 4 minuty gallery 13