close Vaření a recepty Co s přebytky úrody? Zkuste snadné a zdravé kvašení Mléčně kvašená zelenina nebo-li pickles je poklad, který potěší vaše trávení i imunitu. Jeho příprava je navíc směšně snadná a povede se každému. Neváhejte a uchovejte přebytky ze zahrádky ve zdravé a navíc lahodné podobě. clock 4 minuty gallery 10
close Vaření a recepty Jak zpracovat houby: zkuste tradiční i méně známé metody clock 4 minuty gallery 36
close Vaření a recepty Potraviny, které ochlazují: jaká jídla krom zmrzliny jíst, aby vám nebylo horko clock 4 minuty gallery 32
close Vaření a recepty Přezrálé banány nezatracujte, mají spoustu jednoduchých, užitečných využití clock 3 minuty gallery 68
close Vaření a recepty Jednoduchý trik, jak osmažit tvrdý sýr tak, aby nevytekl clock 3 minuty gallery 7
close Vaření a recepty Zavařování v myčce na nádobí je jednoduché. Stačí dodržet základní pravidlo clock 3 minuty gallery 42
close Vaření a recepty Kuchař radí: Jaká koření a bylinky se hodí k přípravě hub, aby lépe vynikla chuť clock 2 minuty
close Vaření a recepty Chytré triky, jak skladovat chleba, aby vydržel dlouho čerstvý clock 4 minuty gallery 10
close Vaření a recepty Geniální trik, jak rychle a jednoduše obalit drobné kousky květáku nebo žampiony clock 1 minuta gallery 12 video
close Vaření a recepty Osvědčené triky našich babiček, kterými prodloužíte životnost potravin clock 4 minuty gallery 20
close Vaření a recepty Ujela vám ruka se solí či kořením? Triky kuchařů, jak pokažené jídlo zachránit clock 3 minuty gallery 36
close Vaření a recepty Jak poznat, že jablka, která kupujete v obchodě, jsou skutečně kvalitní? clock 3 minuty gallery 8
close Vaření a recepty Zavařování v mikrovlnce je jednoduché. Nesmíte ale porušit základní pravidlo clock 2 minuty gallery 10
close Vaření a recepty Džem z lístků růží: drahou francouzskou delikatesu si vyrobíte snadno sami clock 3 minuty
close Vaření a recepty Základní pravidlo grilování: jak zajistit, aby maso nebylo jedovaté clock 5 minut
close Vaření a recepty Kvalita hovězího na pultech bývá nízká. Jak poznat skutečně dobré maso? clock 7 minut
close Vaření a recepty Vyznáte se v českých a moravských vínech: která jsou nejlepší k archivaci? clock 2 minuty
close Vaření a recepty Klasická rybízová bublanina a jako bonus vynikající rybízový koláč clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak správně grilovat: většina lidí stále dokola opakuje stejné chyby clock 5 minut
close Vaření a recepty Chytré triky, jak vylepšit těsto, aby vaše lívance a palačinky byly ještě lepší clock 4 minuty
close Vaření a recepty Přepouštěné máslo: Jak jej připravit a proč je na smažení lepší než jiné tuky clock 2 minuty
close Vaření a recepty Houbami proti rakovině: Které druhy běžně sbíraných hub jsou nejúčinnější? clock 2 minuty gallery 6
close Vaření a recepty Jaké houby sbírali naši předkové a proč okolní národy na houby nechodí? clock 6 minut
close Vaření a recepty Jednoduchý trik, jak snadno vyklopit bábovku z formy clock 1 minuta gallery 12
close Vaření a recepty Jak uchovat rajčata: sušení, nakládání do octa a medu, rajčatová povidla clock 3 minuty
close Vaření a recepty Vyzkoušejte zavařování v medu. Je zdravé, chutné a ovoce se méně kazí clock 2 minuty
close Vaření a recepty Zavařování v mikrovlnce a elektrické troubě. Netradiční, rychlé, spolehlivé clock 3 minuty