close Vaření a recepty Svátek svatého Martina slavíme i s dětmi: legenda, husy, kůň i rohlíčky Podle jídelních lístků mnohých restaurací by se mohlo zdát, že svátek svatého Martina je především o vypečené huse a mladém vínu. Ale nemusí to být jen takhle (nic proti huse a vínu). Svátek svatého Martina si můžete užít i jinak a dokonce i s dětmi. clock 4 minuty gallery 14
close Vaření a recepty Posvícenská hostina: paštika, kaldoun a pečená husa na tři způsoby clock 6 minut
close Vaření a recepty Co připravit z dýně? Kandované kousky, dýňový džus i křupavé chipsy clock 4 minuty gallery 9
close Vaření a recepty Vepřové maso v mrkvi - odhalte tajemství dokonalého jídla clock 4 minuty gallery 7
close Vaření a recepty Španělská tortilla - hlavní jídlo i pohoštění pro přátele clock 4 minuty gallery 9
close Vaření a recepty Jak uchovat cukety na zimu: Zkuste hořčici, slanečky či utopence clock 5 minut gallery 12
close Vaření a recepty Pestré houbové recepty: houby restované, smažené, dušené i nakládané clock 3 minuty gallery 13
close Vaření a recepty Tip na víkendový výlet: Bramborová sobota na Veselém Kopci clock 2 minuty gallery 23
close Vaření a recepty Tajemství receptu Tarte tropézienne – dezert, který zachutnal i Brigitte Bardot clock 4 minuty gallery 9
close Vaření a recepty Holandský řízek: mletý řízek se sýrem - smažený i pečený v troubě clock 5 minut gallery 8
close Vaření a recepty Vyzkoušejte plněná a zapékaná rajčata podle Petra Stupky clock 3 minuty gallery 10
close Vaření a recepty Halloumi třikrát jinak: hranolky, sendvič s řepou a kebab clock 3 minuty gallery 9
close Vaření a recepty Na houby je ten pravý čas: Po deštích rostou jako o závod clock 13 minut gallery 19
close Vaření a recepty Využijte úrodu ovoce ze zahrádky: ovocný tartar, polévky, čatní i rýže clock 4 minuty gallery 8
close Vaření a recepty Capuns - skvělé závitky z mangoldu milují hlavně ve Švýcarsku clock 2 minuty gallery 9
close Vaření a recepty Nejlepší mleté maso na gril si připravíte sami, radí Petr Stupka clock 2 minuty gallery 9