Vaření a recepty

Křupavé kuřecí paličky a křidélka miluje snad každý.

Kuřecí prsa a křidélka v pikantní medové omáčce. Tenhle recept nemá konkurenci

Snad s ničím jiným si pikantní sladké omáčky nerozumí více než s kuřecím masem. Ať už jde o křidélka, stehýnka nebo prsa, marináda jim dodá tu správnou a lahodnou chuť, po které se budou všichni milovníci masa olizovat až za ušima. Maso lze připravovat jak na pánvi, tak v troubě, a celý proces stojí jen minimum práce. Výsledek je pak úžasný. 
Padaná jablka je potřeba rychle zpracovat.

Spadaná jablka můžete ještě skvěle využít. Toto je přehled způsobů, co s nimi

Posbírali jste jablka spadená pod stromy a potřebujete je zpracovat? Inspirujte se, jak potlučená padaná jablka využít. Jablíčka popadaná na zem nejsou na vyhození, to je jasné. Jen už nebudou dobrá čerstvá a o jejich uskladnění nemůže být řeč. Padané ovoce je potřeba okamžitě zpracovat, protože jinak se začne rychle kazit. Na co se taková jablka hodí? 
Šťouchané brambory jako hlavní chod.

Nejlepší recept na šťouchané brambory. Tyhle jsou vynikající i samotné

Brambory jsou takřka nepostradatelnou surovinou, která nabízí přímo obrovské možnosti využití. Dá se z nich připravit skvělá příloha, jsou zakomponovány do mnoha receptů, ale poslouží úžasně i jako vynikající hlavní chod. Když pak přijde řeč na šťouchané brambory, mnozí si je ihned vybaví na talíři vedle šťavnatého steaku nebo ryby. Přidáte-li k nim ovšem pár komponentů navíc, vznikne pokrm, který je úžasný sám o sobě a žádný flák masa ani nepotřebuje.