close Vaření a recepty Holandský řízek: mletý řízek se sýrem - smažený i pečený v troubě Dá se snadno připravit maso v trojobalu, jehož chuť a šťavnatost pošle vaše stolovníky do kolen? Stačí dodržet pár zásad a ukázkový „holanďan“ s bramborovou kaší a okurkovým salátem bude sázkou na jistotu. clock 5 minut gallery 8
close Vaření a recepty Vyzkoušejte plněná a zapékaná rajčata podle Petra Stupky clock 3 minuty gallery 10
close Vaření a recepty Halloumi třikrát jinak: hranolky, sendvič s řepou a kebab clock 3 minuty gallery 9
close Vaření a recepty Na houby je ten pravý čas: Po deštích rostou jako o závod clock 13 minut gallery 19
close Vaření a recepty Využijte úrodu ovoce ze zahrádky: ovocný tartar, polévky, čatní i rýže clock 4 minuty gallery 8
close Vaření a recepty Capuns - skvělé závitky z mangoldu milují hlavně ve Švýcarsku clock 2 minuty gallery 9
close Vaření a recepty Nejlepší mleté maso na gril si připravíte sami, radí Petr Stupka clock 2 minuty gallery 9
close Vaření a recepty Domácí sušená rajčata: na slunci, v troubě nebo v sušičce? clock 4 minuty gallery 13
close Vaření a recepty Oslňte „koktejlovými“ moučníky: mojito a likérový dort clock 5 minut gallery 8
close Vaření a recepty Falunská uzenka zapečená s jablky na bramborovém gratiné clock 3 minuty gallery 8
close Vaření a recepty Jak správně grilovat sýr? A který je na gril nejlepší? clock 3 minuty gallery 11
close Vaření a recepty Strawberry buns - jahodoví šneci s javorovým sirupem a citronovou polevou clock 2 minuty gallery 7
close Vaření a recepty Rychlá jídla do krabičky: slané muffiny na snídani, oběd i večeři clock 4 minuty gallery 7
close Vaření a recepty Připravte sklenice na zavařování: Pryč se zbytky etiket a lepidla clock 3 minuty gallery 6